İnventus Güvenilir Mi?

@253984
16 Yıllık bir firmada belkide ilk kez böyle bir şey oluyor desem. Şuan gözüken o ki firmada bir problem var içerde işler normal gitmiyor, bu alıcıların problemi mi değil. Burada açılan konularında çoğu 2-3 günlük taleplere dönüş yapılmıyor denmiş olması amacıyla genellemiştim. İtopya'da da bu problem var, Sinerji'de de, Vatan'da da çoğu firmada olan bir sıkıntı.

Yazıları tam okumuyor alışveriş yapanların çoğunluğu 2 gün sonra mesaj atıyor, sonra cevap hala yok bir tane daha atıyor sonra bir tane daha. Bu olayı 1000 kişinin yaptığını düşünün, dünyanın mesajı birikiyor sonrasında, cevaplayacak kişi sayısıda sınırlıysa vay haline. Havadan söylemiyorum bu arada bunları, firmalarda çalışmış biri olarak içeriyi bilen biri olarak söylüyorum. Firmanın ufak bir açıklama yapması gerekirdi bu durum için yapmadılar şuana kadar, bu yüzden kullanıcılar biraz dertli haklı olarak.

Umarım kısa sürede düzelir ve telafisini yaparlar. Aslında alabileceğiniz en iyi firmalardan birinden almışsınız ama bazen böyle durumlar olabiliyor. Alışverişte kendi hatalarını yüzüne kullanıcıyı mağdur ettiklerinde telafisini yaptığını kaç kez gördüm, konuları bulamadım şuan ama dediğim gibi hiç alışveriş yapmamış insanlar malesef bu durumu anlaması zor.

Birde alıntı bırakayım.
@adnanvo

Inventus konusunda katılıyorum.

Ayrıca 15 bin TL'lik alış verişim olmuştur beni hiç üzmediler. İstediğim kasa yoktu, yurt dışından getirdiler. Aynı şekilde farklı ürün istedim sonra iptal ettim telefon ile görüşerek gene hiç sıkıntı çıkarmadan istediğim ürün ile değiştirdiler.

İlk tanışmam da bende güvenmedim. İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna gittim yerlerini görmek için. Boğaz köprüsünde intihar girişimi olduğu için geç kaldım. Kapatma saatlerinin geçmesine rağmen beni beklemişlerdi. Bu arada eski yerleri sonra taşındılar tabii. Dolar 2.2 TL iken 6000 TL civarı bir ücreti nakit ödeyerek makbuzumu aldım. 2 gün sonrada parçalarımı adresime gönderdiler. Deli gibi kutulanmış bir şekilde. Üstüne üstlük bir adet mouse pad ile kulaklık hediye göndermişlerdi. Basit ürünlerdi ama düşünmeleri yeterli. Kullanmayacağım için bende birisine hediye verdim.

Burada fan boyluk yapmıyoruz. Ben ya da x kişi memnun kaldı bunu dile getiriyor. Konuyu açan memnun kalmamıştır oda onun bileceği iştir. Ki bu konuyu açan kişinin parası mı kalmıştır yoksa aldığı ürünler bozuk mu çıkmıştır? İkisi de değil. Ürünler sadece kutusuz gönderileceği söylenmiştir. Hiç değilse bunu söylemişler. Söylemeyip ürün bu kişiye teslim edildiğinde farkına varabilirdi. Bunu da düşünmek lazım. Neyse.

28 Şubat akşamı verildi ise sipariş mesai saati dışında.
1 Mart Cuma
2 Mart Cumartesi
3 Mart Pazar
4 Mart Pazartesi

Yani sizin mesajlarınız 28 Şubat akşamı atmışsınız. Burası bir şirket Cuma günün yoğun olabilirler. Geriye bir Pazartesi kalıyor. Madem acil bilgiye ihtiyacınız var telefon edersiniz yanıtınızı alabilirdiniz. Bu firma kurumsal bir firma değil. Müşteri Hizmetleri yok. Gelen maillere 50 kişi yanıt vermiyor.

giphy.gif


Son olarak Inventus gibi kendini iyi yönde tanınmış bir firmayı bu konuyla sileceğimi hiç düşünmüyorum. Sadece satışta değiş satış sonrası destek konusunda da.


@muzan
Kurumsal bir firma olarak görmüyorum. Ama işlerini çok iyi yapıyorlar. Kurumsal kimliğe bürünüp büyüdüklerinde müdürler ve çok çalışan olunca işler bozulur gibime geliyor. Hani nasıl ufak bir dükkanda yediğin köftecideki tat çok güzel iken aynı köfteyi dükkanını büyüttüğünde alamamam gibi. ;)

İyi forumlar.
 
15 martta siparişe verdim kardeşim sipariş onaylandı tedarik sürecinde hala bekliyoruz bakalım.
Bende kendilerinden kasa aldım. Çok hızlı ve güvenli bir şekilde paketlenip elime ulaştırdılar. Sanırım yaşanan yoğunluktan dolayı yetişemiyorlar bu kadar talebi onlarda beklemiyorlardı diye tahmin ediyorum.
 
Bende kendilerinden kasa aldım. Çok hızlı ve güvenli bir şekilde paketlenip elime ulaştırdılar. Sanırım yaşanan yoğunluktan dolayı yetişemiyorlar bu kadar talebi onlarda beklemiyorlardı diye tahmin ediyorum.
Geç olsun güç olmasın. Yoğunluk vardır beklerim anlayışla karşılarım zaten tek isteğim sistemde bir sıkıntı veya eksik çıkmaması malum o kadar para yatırdım kaç aydır çalışıyorum denkleştirmek için.
 
15 martta siparişe verdim kardeşim sipariş onaylandı tedarik sürecinde hala bekliyoruz bakalım.
Sen benden sonra sipariş vermişsin ben 11 martta verdim ben de bekliyorum. Şikayet var sitesinde en son şikayete bakarsan adam 6 martta vermiş siparişi daha gelmedi diyor. Ben bugün aradım 25 martta kargoya verilecek dediler tabi 6 marttan beri bekleyen varken pek inanasım gelmedi.
 
Bildiğim kadarıyla Unlost sistemleri çok iyi sattı. Muhtemelen yoğunluktan yetişemediler. Son derece güvenilir bir firmadır.
 
Sen benden sonra sipariş vermişsin ben 11 martta verdim ben de bekliyorum. Şikayet var sitesinde en son şikayete bakarsan adam 6 martta vermiş siparişi daha gelmedi diyor. Ben bugün aradım 25 martta kargoya verilecek dediler tabi 6 marttan beri bekleyen varken pek inanasım gelmedi.
Eninde sonunda gelir elbet geldiğinde sıkıntı çıkmaması temennim gerisi sorun değil arızalı veya eksik çıkmasın yeter ki.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı