Xigmatek 500W 80+ Power Supply Nasıldır?

Eskiden güzel PSU'ları vardı, Son yıllarda hepten bozuttu :)
Ben geçen sene 1050W modelini aldım ve 4 kart bağladım (sistem yok sadece kart) 2x1080, 2X1070 neredeyse kartları yakıyordu. Sonra sisteme taktım anakart pert oldu 2. gün iade ettim. Sırf ucuz diye almıştım. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.
 
1 Ay öncesine kadar o güne kadar piyasadaki en kalitesiz psuları kullandım Frisby-Hadroon daha aklınıza nekadar çakma yada kötü marka gelirse. Hiçbirinde sorun yaşamadım birini arkadaşa verdim evde boş boş duruyordu kaç yıllık psu hala çalışıyor diğeri hadroon ise dolapta duruyor kutuda onuda yeni sistem topluyordum işimi görmez diye söküp yenisini almıştım. Hani diyorlar onu takarsan saatli bomba olur bir kesintide sistemin çöp olur falan felan hepsinin abartı olduğunu düşünüyorum. Eski evimde öyle çok elektrik kesintisi ve şartel sorunu yaşıyordumki ben çıldırıyordum psu hala işlemine devam ediyordu bir günden bir güne parçalarım zarar görmedi yeri geldi ben çektim ettim sürekli fişten hiç sıkıntı yaşamadım. Hani nasıl diyim elektrik bu şakaya gelmiyor olacağı varsa sen en kaliteli parçaları tak psuyu tak yine haşat olur. Psu tabiki çok önemli bir parça sistem için ama bazı yorumlarda acayip abartıyorlar merak etmeyin hocam eğer bütçeniz elvermiyorsa daha üstüne zorlamayın gücünüzün yettiğini alın birde korumalı priz alın kafanız rahat olabilir aşırı gerilimlerde.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı