Mobil aygıt interneti ile yayın yapma

FurkanOğuz

Decapat
Katılım
17 Eylül 2018
Mesajlar
16
Merhabalar, bulunduğum bölgede internet alt yapısı çok zayıf olduğu için upload hızım çok düşük yani herhangi bir şekilde yayın açmaya müsait değil. Ben değil ama kardeşim oyun oynarken falan yayın açmayı çok istiyor. İyi bir yayıncı olur mu bilmem ama iyi bir oyuncu olduğu kesin. Bu bağlamda benimde aklıma şöyle bir fikir geldi. Telefonu bilgisayara bağlayıp mobil veri üzerinden internet erişimi sağlasak nasıl olur. Ben telefonda bir hız testi yaptım ve yükleme hızı ortalama 3Mbit. İndirme hızı ise en fazla 10Mbit. Anlayacağınız mobil altyapı bile daha zar zor 3G ya da o bile yok. Burada benim kafama takılan iki şey var. Birincisi başka bir yol bulabilir miyiz? İkincisi ise bu şekilde mobil internet ne kadar harcanır, yani sürekli upload yapmasına rağmen paketine yansır mı? Teşekkürler.
 
İkincisi ise bu şekilde mobil internet ne kadar harcanır, yani sürekli upload yapmasına rağmen paketine yansır mı?

Mobilde upload da kotaya dahil olduğundan pek tavsiye etmem. Dün evvelsi gün Paris'tan Huawei P30 Pro lansmanını canlı yayınladım, 10 GB kotadan geriye 6 GB falan kaldı, 1 saat 22 dakikalık yayın sonunda...
 
En iyisi yayin yerine youtube a video koymak olabilir
Şimdi işin açığı gayet eğlenceli ve güzel bir şekilde oynuyor ve büyük bir heves içerisinde. Hatta şu an lisede ve üniversite olarak bahçeşehir üniversitesini falan düşünüyor. Burs kazanmak için avrupa sunucularında falan oynuyor (bilmem bir etkisi var mıdır?). Bende onu mutlu ediyim istedim ama ülke şartları çok zor maalesef. Millet ışık hızına geçtim biz halen daha bardakların arkasına ataç tutturacağız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı