Fiyat performans SSD önerisi

Kardeşim Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) bunu almanı öneririm şaşma derim.
Hocam eyvallah ama param yok. Ürün 2 güne elime geçer eğer sonuçlar istediğim gibi olmazsa bir şekilde denkşeştirip önerdiğin ürüne yöneleceğim.
 
Yanlış Bilgilendirme
860 Evo'ya iyi değil deyip Sandisk SSD Plus önermek... Bana çok da mantıklı gelmedi. HDD'den hallice bir SSD zira.
Dikkat ettiysen sadece Sandisk önermedim orada uygun fiyatlı olan 120 ve 240GB ürünlerin linki bıraktım. Evet tekrar tekrar söylerim Evo iyi değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Samsung 970 Evo Plus 500GB NVMe M.2 siparişi verdim 810 TL'ye. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum...
 
Asım bey siz konuya hakimsiniz sanırım. ADATA SU650 120GB siparişi verdim. Birkaç sorum var size. Şu an benim bilgisayarım açıldığı anda Windows simgesine tıkladığımda ya da oyunu aşağı alıp tekrar dönmeye çalıştığımda dahi bir gecikme oluyor. SSD buna bir çözüm sunabilir mi?
Bir başka sorumda oyun içi gereksiz gecikmelere, sanırım LAG deniyor. Bunlara bir çözüm olabilir mi?
Windows'taki gecikmeler düzelir. Oyundaki gecikmeler HDD kaynaklıysa, SSD'ye kurduğunuz oyunlarda bu sorun da düzelir.
 
James Donkey 960GB 680TL civarı bi fiyata alabilirsin. İçerisinde bulunan micron bellekllerle fiyat performans SSD'lerinden. Sorunsuz bir şekilde 1 senedir 480GB olan modellini kullanıyorum. Acayip şekilde memnunum 3 kere format attım performansında herhangi bir kayıp yok. Eğer bütçeniz var ise Samsung 860 evo 500GB modellerindende alabilirsiniz. ileride de ana diskinizi M2 SSD 240GB veya 500GB alıp, oyunlarınızıda SSD yükleyerek oyunlarınızın hızlı açılmasını ve yeterince yeriniz olmasını sağlayabilirsiniz
 
Dikkat ettiysen sadece Sandisk önermedim orada uygun fiyatlı olan 120 ve 240GB ürünlerin linki bıraktım. Evet tekrar tekrar söylerim Evo iyi değil.

Teknoloji şans işidir. Sana kötü ürün çıkar ama başkasına normal değerinden daha yüksek değerler veren SSD çıkar. Evet uygun fiyatlı SSD yazmışsın doğru diyorsun. Ama bu sorunu yaşayan insan sayısı 10.000'de 1 kişidir. Sadece bir kaç kişide sorun çıktı diye koskocaman firmayı kötüleme. Dünyanın en iyi Nand ve belleklerini üreten firmalardan.
 
@ferhatty ürün elinize geçtiğinde yazma okuma testleri yapıp buraya ekran görüntüsü atabilir misiniz. Birde kaç saniyeye açılıyor onuda yazarsanız sevinirim. Aynı ssd`ye sahibim bende.

Arkada Chrome çalışıyordu. Etkisi nedir bilmiyorum. Sen de kendi değerlerini atar mısın?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı