PC İçin Kablosuz Gamepad Önerisi

Xesstiano

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2015
Mesajlar
650
Çözümler
3
Aklımda Xbox One Controller var şu anlık fakat sizlere de danışmak istedim. Kullanan varsa fiyatını hak ediyor mu? Kablosuz bağlantı da kesilme vb. sorunlar yaşıyor musunuz? Bir de bilgisayarda nasıl kullanacağım? Başka önerilere açığım fakat Logitech olmaması beni mutlu eder.
 
One S kontrolcü kullanıyorum. 20 liralık Bluetooth adaptör ile sorunsuz bağlantı yapılıyor. Bağlantı sorununu hiç yaşamadım. Hiçbir yazılım ve sürücü de yüklemedim bilgisayarıma. Çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. PC için kontrolcü denildiğinde, Xbox One S kontrollüsü en ideali gibi geliyor bana.
 
Ben de aynı şekilde kablosuz bir gamepad almak istiyorum fakat kafam biraz karışık. Özellikle Forza Horizon 4 için almayı planlıyorum. Bazı gamepadlarla sıkıntı çıkardığını duydum FH4'ün. Microsoft Xbox One S Wireless Controller alacağım gibi. Ayrıca kullandığım laptopta bluetooth olduğundan ekstra adaptör kullanmam gerekmeyecek sanırım.
 
Eski nesil XB1 kontrolcülerinde Bluetooth desteği yok. Sizin kontrolcünüzde de yok ise Micro USB kablosu yardımıyla veya XB1 Kontrolcü Alıcısı ile bağlayacaksanız, var ise Bluetooth.
 
Ben de aynı şekilde kablosuz bir gamepad almak istiyorum fakat kafam biraz karışık. Özellikle Forza Horizon 4 için almayı planlıyorum. Bazı gamepadlarla sıkıntı çıkardığını duydum FH4'ün. Microsoft Xbox One S Wireless Controller alacağım gibi. Ayrıca kullandığım laptopta bluetooth olduğundan ekstra dongle kullanmam gerekmeyecek sanırım.
Ben de Forza ve FIFA için almayı düşünüyorum.
Eski nesil XB1 kontrolcülerinde Bluetooth desteği yok. Sizin kontrolcünüzde de yok ise Micro USB kablosu yardımıyla veya XB1 Kontrolcü Alıcısı ile bağlayacaksanız, var ise Bluetooth.
Eski nesil mi yeni nesil mi olduğunu nasıl anlayacağım?
Dualshock 4 de alabilirsiniz ben kullanıyorum gayet memnunum.
Dualshock 4 tasarımı pek hoşuma gitmiyor. Öneriniz için teşekkürler :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı