GeForce 210 Sistem Twitch için yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

random8888

Decapat
Katılım
13 Mayıs 2019
Mesajlar
6
Arkadaşlar bir tane bilgisayarcıdan bilgisayar aldım. Adama Twitch için bana güçlü bir şey ver dedim. O da ben Twitch bilmiyorum ama bu sistemle her oyunu oynarsın, seni 4-5 yıl rahat götürür dedi. Ben de size sormak istedim. 3.000 TL'ye aldım bilgisayarımı.
* Intel Xeon E5520 İşlemci 2.26 GHz (Çok yüksek GHz'li güçlü bir işlemci dedi.)
2 GB RAM (Şu an için 4 GB ideal RAM dedi. Sen de ilerde 2 daha ekler tam performans alırsın dedi.)
GeForce 210 1 GB Ekran kartı (1 GB ekran kartı bütün oyunları açar dedi)
500 GB Hafıza

Sizce günde kaç saat yayın yaparım Twitch'de?
 
İade etmeye bakın çünkü bu sistemle giriş seviyesi diye tabir edilen oyunları bile açamazsınız. Keşke paranızı harcamadan önce konu açsaydınız.
 
Umarım konu ciddi değildir. Bu sözü kullanarak belki yine ban yiyeceğim ama sistem tam anlamıyla ''BERBAT''. 1 GB ekran kartı her oyunu açar ha? Sinirden gülüyorum şu an. 100 TL verip almam o sistemi. Ekran kartı 1 GB her oyunu açar diye bir şey yok. Açıp 3 FPS'de mi oynaycaksınız? Size 50 liralık bilgisayarı 3000 TL'ye satmış adam geçmiş olsun. Resmen ''KERİZ'' yerine koyulmuşsunuz. Dediğim gibi umarım şaka falan yapıyorsunuzdur.
Arkadaşlar adam baya ilgilendi güler yüzlüydü 150 TL'de indirim yaptı kazık mı yedik şimdi biz? Şehir dışından aldık daha bugün eve geldik babama söylersem çok kızar napmalıyım şimdi ben.
O PC'nin değeri 50 TL. 2950 TL kazık yemişsiniz, büyük geçmiş olsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı