Şampiyon Galatasaray

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki Galatasaray'ın leyhine hakem hatası olunca 'Hakemlerde insandır, hata yapabilirler' diyen Fatih Terim değil miydi?

Adam orada ironi yapıyor zaten. Diğer kulüpler hakemler de hata yapabilir diyordu, onu kastediyor.

Ayrıca ne hatası ya? VAR boşuna mı geldi?

VAR geldi de ne oldu? Hatalar sıfıra mı indi?
 
Objektif olarak şahsi fikrimi belirtmem gerekirse en çok Trabzonspor'un şampiyonluğu hak ettiği sezon oldu. Tek eksiği TFF ve MHK'den GS kadar destek görememesiydi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2019-05-20-00-05-53-204_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-05-20-00-05-53-204_com.android.chrome.jpg
    151,2 KB · Görüntüleme: 57
Adam orada ironi yapıyor zaten. Diğer kulüpler hakemler de hata yapabilir diyordu, onu kastediyor.



VAR geldi de ne oldu? Hatalar sıfıra mı indi?
Hataların sıfıra inmemesi zaten bizi geren. Hakemler yüzünden Medipol Başakşehir'in şampiyon olamaması bizi geren. Anlamıyorsunuz. Tamam Başakşehir'in de suçu var ama bu kadar değil. Bu sezon hakemlerin hatasını en çok çeken takımlar bana göre Başakşehir ve Fenerbahçe'dir.
 
Çoğu kişi hakemlerden bahsetmiş. Kim ne söylerse söylesin hakemler konusunda en fazla zarara uğrayan takım Trabzonspor'dur. Ligin ilk yarısında 1. ile aramızda 6 puan fark vardı fakat 2. yarı başladığında ne hikmetse Başakşehir maçıyla hakemler her zamanki gibi operasyona başladılar. Sonuç olarak hakemden ağlamayın. Trabzonspor'a olan olayların yarısı diğer takımlara olsa Spor toto diye bir lig kalmazdı :)
 
Evet, Galatasaray'ın hakem hatalarından dolayı kaybettiği 10-12 puanı saymazsak en çok Başakşehir çekmiştir.

Haksızlık tüm takımlara yapıldı. Gönül isterdi ki zamanında bu haksızlığa karşı çıkılsın.
Sonunda aynı karara varabildik. Bu ligin çoğu hakeminden nefret ediyorum. VAR geldi hatalar daha çok arttı ya :D
 
Hakemlerin bu lig de kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Ligin başından beri Galatasaray söylüyordu Trabzon söylüyordu hepsi şikayetçiydi. Ama yine de gidip ''HAKEMLERDE HATA YAPABİLİR'' Bildirgesini imzaladılar buna katılmayan tek takım Galatasaray' dı. Fenerbahçe diyorsunuz da adamlar zaten bu sene kötüydü top oynamıyordu ki Fenerbahçe. Bakın bu 3 büyük kulüp ''FB BJK GS'' hakem hataları olsa da en azından ilk 5 e girerdi her yıl çünkü büyük takım. Hatta Trabzon' da dahil. Ama Fenerbahçe 2011 de ki Galatasaray gibiydi hatta daha kötüydü. Demek istediğim hepsinin canı yandı ama yine büyük takımlar kazandı. Sebebi ise kadro kalitesi taraftarı ve teknik direktörü. Beşiktaş 2 yıl önce hayvan gibi top oynuyordu. Ben Galatasaraylıyım ama istediğin kadar hakem de Beşiktaş hak ediyordu. Talisca tek yeterdi zaten. Bu sene Başakşehir iyi top oynadı yine ama ligin 2. Yarısında gerçekten kötüydü. Beşiktaş sonradan toparladı ama yetişemedi. Galatasaray 2. yarı mağlubiyeti yoktu bu yüzden şampiyon oldu. Sezonun Özeti işte al :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı