Kurumsal web sitesi nasıl açılır?

-UGUR-

Kilopat
Katılım
5 Kasım 2017
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çalıştığım şirkete kendim web sitesi açmak istiyorum. Daha önce hiç web sitesi açmadım o yüzden pek bilgim yok. Ücretli mi ücretsiz mi açılıyor onu da bilmiyorum. Nasıl açabilirim? Yani nereden açmalıyım? Bir de kendim açsam ücretli mi açılır? Bilgilendirirseniz çok iyi olur. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Not: Detaylı anlatan bir video falan varsa link atarsanız da iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Domain ve kaliteli hosting almanız gerekir ya da doğrudan sunucu kiralamanız gerekir. Ücretsiz değil.
 
Ücretli.
Önce kurumunuzun alan adını satın almanız gerekiyor. (GoDaddy, IHS, Natro, Alastyr, Veridyen gibi.)
Ardından kuracağınız sisteme karar vermeniz gerekiyor. (WordPress, Özel Yazılım vb.)
Ardından ona uygun sunucu/hosting seçmeniz gerekiyor. (Yine GoDaddy, IHS, Natro, Alastyr vb.) (Bunu sınırsız paket alarak aylık 20-25 TL civarlarında uyguna getirebilirsiniz. Kurumsal olacağı için çok çok aşırı paketlere ihtiyacınız olmaz.)
Sonrasında ise Wordpress seçtiyseniz (ki öneririm, 2 sene sonra yeni tema alıp devam edebilirsiniz.) tema araştırmanız gerekiyor. (İngilizceniz varsa ThemeForest, MyThemeShop gibi sitelerden veya R10.net gibi sitelerden yerli satıcılardan tema satın alıp kurmayı da bilmiyorsanız satıcıdan bunu rica edebilirsiniz.) Sonrasında yine WordPress düzenlemesi bilmiyorsanız R10 veya başka freelance platformlarından kurulumunu/düzenlemelerini yaptırabilirsiniz.
 
Wordpress kullanırsan Divi almanı tavsiye ederim. Özelleştirme bakımından çok iyidir. Eğer içindeki hazır temaları kullanmak istersen yıllık 89 dolar ödemen gerekir. Ücretsiz istersen de oluşturma tablosuna tıklayarak 1 günde oluşturabilirsin siteni.
 
Merhabalar üstteki 2. mesaj çok iyi anlatmış size GoDaddy önerebilirim 2 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkmadı.
- GoDaddy TR
(cjc1hos5) kupon referans değildir.
Bir yıl ücretsiz domain veriyor siz diğer özelliklerine de bakabilirsiniz ama bahsettiğiniz durum için en iyi paket diyebilirim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı