Sapphire Radeon Rx 570 Pulse 8 GB fazla ısınıyor

sadece biostan ramı 3000mhz yaptım internetten video izleyerek

sadece biostan ram Mhz'sini 3000e çekmiştim. Sadece Fortnite oynarken böyle oluyor Apex Legends oynarken hiç kapanmadı.
Msi Afterburner programı böyle çalışıyor. Fanları otomatiğe aldığım halde kapanıyor bilgisayar. Apex Legends oynarken kapanmadı daha önce, sadece Fortnite oynarken kapanıyor.
RAM'i 3000 MHz yaptınız da RAM'iniz kaç MHz normalde? DDR3 mü? DDR4 mü?
 
O zaman fan hızını yükselt birde bilgisayar açılmadan önce bios ayarlarından ekran kartı sıcaklığına bak. Eğer 60 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yok demektir. Sen önceki konuda fortnite oynarken fan dönmüyor demiştin. Oyunu silip tekrardan yüklemeyi denedin mi hiç?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı