GameBooster G5 Defender klavye alınmalı mı?

Cerberus neden değil acaba sorun mu yaşadınız? G103 kullandım beğenmiyorum ben açıkçası. Mekanik hissiyatlı en azından bir klavye olması iyi olur. G103'ün fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.

Açıkçası bu fiyatlardaki klavyelerin hiç birini beğenmiyorum. Ya mekanik bir klavye alınmalı ya da hiç bir şey beklenmemeli ve 20-30₺ bandında bir şey alınmalı bence. Çünkü bu fiyat aralığında sadece markaya ve ufak şıklıklara para veriyormuşum gibi hissediyorum.

Cerberus konusu ise şöyle açıklayayım. Tamamen kişisel tercih. Bu fiyat aralığındaki klavyeler tabiki 20 30 liralık klavyelerden iyi evet ama Cerberus değil. Gördüğüm en gereksiz pahalımsı klavye.
 
Kardeş GameBooster bence iyi. Sırf ışık için almam. Zaten açıklamada belirtmeleri lazım. Sıkıntı çıktığında değiştirmek zorundalar. Çin malı olabilir ama 157 TL'ye daha iyisi bulunmaz. İsterseniz internette normal fiyatlarını araştırın defenderin.

Bloody fiyatını haketmiyor.
Bloody fiyatını haketmiyor diye yarın bozulacak ürün mü alınır? O zaman G103 alsın.
Ama gamebooster almayın.
 
Teşekkürler. Ürün gelince burada ki arkadaşlara yardımcı olurum. 157 TL'ye fazla bir şey beklemiyorum zaten. İzoly Z500 Led Oyuncu Klavye Ve Mouse - n11.com Şu an kullandığım klavye bu. Gerisini sen düşün. 2 yıldır kullanıyorum sorun çıkartmadı. Faresi 2. ayda bozuldu. Yani yeni aldığım klavye bunun yanında bana muhteşem gelir.
Tekrardan hayırlı olsun. İncelemenizi okumak isterim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı