Lian Li O11 Dynamic EVO RGB fan setup iyi midir?

Makaleler
4
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, Rampage shelob kasam ve Xigmatek Liquid Killer X360 sıvı soğutmam mevcut. İki üründen de memnun değilim ve bir değiştirme kararı aldım. Almışken en performanslı sıvı soğutmayı alayım dedim Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm sıvı soğutmada karar kıldım. Buna uygun kasa araştırırken Arctic xtender kasasını buldum ama ülkemizde sadece bir yer satıyor magic teknoloji ve onun yorumları da çok kötü olduğu için güvenemedim ve alternatif ürünlere bakmaya karar verdim. Lian Li O11 dynamic EVO RGB bildiğim bir ürün ve kalitesinden şüphe etmiyorum, sadece içerisine kuracağım fan setupından emin değilim sizlere sormak istedim. Planım şu;

Üst: Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm.
Yan: 3x140mm Arctic P14 Pro.
Alt: 3x140mm Arctic P14 Pro.
Arka (egzoz): 1x120mm Arctic P12 Pro.

Sizce bu fan setupı nasıl? Daha iyisi olur mu? Uygun fiyata alternatifi var mı? Olabilecek en iyi hava akışını sağlamak istiyorum. CPU ve GPU sıcaklıklarını önemsiyorum. Özellikle CPU sıcaklığına takıntılıyım oyunlarda maksimum sıcaklığın 70 derece altına inmesini hedefliyorum. Bu fan setupı iyi midir? Daha iyi hava sirkülasyonu olacak kasa var mı? Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fan muadili olarak SilverStone AB120 var. CFM miktarı olarak 20 CFM daha yüksek Arctic'e göre ama 10 dB daha yüksek ses seviyesinde. Bana kalırsa şu anki P14/P12 Pro'lar çok iyi değiştirmenize gerek yok diye düşünüyorum.

Ayrica Arctic Xtender jumbum üzerinde satılıyor istersen oraya da yonelebilirsin ama geç teslimat var.

Son düzenleme:
Kasa fan muadili olarak SilverStone AB120 var. CFM miktarı olarak 20 CFM daha yüksek Arctic'e göre ama 10 dB daha yüksek ses seviyesinde.Bana kalırsa suanki P14/P12 Prolar çok iyi değiştirmenize gerek yok diye düşünüyorum.

Ayrica Arctic xtender jumbum üzerinde satılıyor istersen oraya da yonelebilirsin

Teşekkürler hocam. Peki Xtender ile karşılaştırıldığında oluşturduğum fanlar ile birlikte Hangisi daha iyi hava akışır sağlar?

Ayrıca jumbum sitesini bilmiyorum hocam ilk defa duydum. Tahmini teslimat 12 Aralık vs diyor nedir bunların olayı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı