Metro 2033 Redux vs Metro: Last Light Redux

Mersinli33

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
1.078
Makaleler
2
Çözümler
5
İkisinden birini alacağım, hangisi daha iyi veya bir hikaye varsa sıralama nasıl? Daha önce hiç Metro oyunları oynamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de satın almak isterdim ama dediğim gibi ilk defa Metro serisinden oyun oynayacağım o yüzden birincisini bitirdikten sonra beğenirsem devam ederim.
 
Sözde kitapları anlatıyor. Oyunlarda ilerledikçe kitaptan iyice uzaklaşıyorsun. 2033 ve Last Light güzel oyunlar ama Exodus'u hiç sevmedim.
Exodus'u korsan oynadıysan o yüzden olabilir.
 
Metro 2033 oyunu Metro 2033 kitabını anlatıyor.

Metro Last Light Redux Metro 2034 kitabını anlatıyor.

Metro Exodus Metro 2035 kitabını anlatıyor diğerkilerine yazmışken bunuda yazayım.
Metro last light oyunu Metro 2034 kitabını anlatmıyor. Farklı konular işleniyor. Metro 2034 kitabında ana karakter Artyom bile değil.

Metro Exodus'ta Metro 2035 kitabını anlatmıyor.

İkisinden birini alacağım, hangisi daha iyi veya bir hikaye varsa sıralama nasıl? Daha önce hiç Metro oyunları oynamadım.
İlk oyun hangisiyse her zaman o oyunu oynamak mantıken daha iyi olur. Metro 2033 o yüzden. Ayrıca Bundle paketi bu kadar ucuz iken bundle almanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı