Samsung Tab 2 nasıl CarPlay için kullanılır?

Oradan YouTube'a girmeye çalışın o zaman.

@EnqiNNs Nasıl buldun?

@EnqiNNs ROM nasıl? Bir sorununuz var mı?

Merhaba ROM aslında güzel ama istedigim gibi CarPlay olarak kullanamadım halla tablette şu an bir internet problemi gibi bir problem var şu an hem de car play icin uygulama araştırıyorum IPhone'dan tablete baglantı olacak şekilde
Yok GApps kurmadım halla kurmayı düşnüyorum şu an

Merhaba ROM aslında güzel ama istedigim gibi CarPlay olarak kullanamadım halla tablette şu an bir internet problemi gibi bir problem var şu an hem de car play icin uygulama araştırıyorum IPhone'dan tablete baglantı olacak şekilde
GApps mi kurdunuz? İnternet sorunu derken nasıl birşey?

Son düzenleme:
GApps mi kurdunuz? İnternet sorunu derken nasıl birşey?
şöyle sanki yavaş giriyor internete arayüz cok hızlı newpipe yüklü videoyu başlatıyorum uzun sürüyor sanki boguluyor gibi geliyor zaten şuanlık bi önemi yok bu durumum şunan carplay uygulaması arıyorum Gappssiz yada Gapps kurup güzel olanları kullanmak icin harita vs olarak

şöyle sanki yavaş giriyor internete arayüz cok hızlı newpipe yüklü videoyu başlatıyorum uzun sürüyor sanki boguluyor gibi geliyor zaten şuanlık bi önemi yok bu durumum şunan carplay uygulaması arıyorum Gappssiz yada Gapps kurup güzel olanları kullanmak icin harita vs olarak
Via tarayıcıda böyle birşey var mı peki? Mesela bu sosyale girince? Aurora Store nasıl?

aurostore cokta iyi degil bazı şeyleri gene indiremiyorum o yüzden indirdigim şeylere reset atıp gapps kurmayı planlıyorum
İnternet sorunu Via tarayıcıda da var mı? Neler indirdiniz bu zamana kadar?

Bu arada o dönemler (2012) tablet almak nasıl hissettiriyordu hocam? Birde kralını almışsınız. Bizimkiler daha 2015'te S3 mini falan alıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı