Windows 7 Mavi Ekran

Var görünüyordu ondan dedim. Testi memtest ile yapar mısın ?
Biraz önce tekrar mavi ekran hatası aldım system service exception yazıyordu. Şunu fark ettim bu mavi ekran hataları genelde pc boştayken dizi/film vb. pc yi yormayan şeyler yaparken oluyor sanırım çünkü Nvidia ekran kartı ile çalışan programlarla oyun falan oynadığımda mavi ekran almadım. Sizide meşgül ediyorum kusura bakmayın. Minidump burada ;
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest sonucu nerede ?
Onu yarın yapmayı planlıyorum tam hakim değilim o olaya gerekli sonuçları aktarırım. Bu son minidump RAM ile ilgili olma olasılığı yüksek mi?
Onu yarın yapmayı planlıyorum tam hakim değilim o olaya gerekli sonuçları aktarırım. Bu son minidump ram ile ilgili olma olasılığı yüksek mi?

Mavi Ekran hataları pc boştayken oluyor bunu öğrendim kahvaltıya gittim geldiğimde mavi ekran vermişti yine 0x0000001e kodu ile minidump dosyası oluşmamış bu mavi ekranın. Boş bellek buldugumda memtest yapıcam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son dosyanı incelemedim. Önce testi yapın, sonra diğer dosyalarıda incelerim.

Sonunda Memtest yaptım ve herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor. %100 Tamamlandığında da bir sorun çıkmadı. Bu durumda büyük ihtimal Intel ekran kartından kaynaklanıyor gibi. Sizce ?
IMAG3451.jpg

IMAG3450.jpg

IMAG3452.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam IObit programlarını kaldırsanız bile hala arkaplanda çalışıyor. Bence en temizi format atın. Eğer günlük işler için kullanacaksanız Linux'a geçebilirsiniz.
 
Hocam IObit programlarını kaldırsanız bile hala arkaplanda çalışıyor. Bence en temizi format atın. Eğer günlük işler için kullanacaksanız Linux'a geçebilirsiniz.
Son çare format artık claus hocam ne diyor bir bakalım. En son ki minidump ve açıklama mı memtest testinden sonra değerlendirecekti. Formatı para vermeden internet üzerinden atabilir miyim acaba ? Öyle bir şeye kalkışsam ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son çare format artik claus hocam ne diyor bir bakalim en son ki minidump ve aciklamami memtest testinden sonra degerlendirecekti. Format i para vermeden internet uzerinden atabilir miyim acaba oyle bir seye kalkissam?
Hocam USB belleğiniz varsa atabilirsiniz. İstediğiniz OS'un ISO'sunu indirin. Rufus ile belleğe yazdırın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı