SandyBridge
Kilopat
Aynısı olmasa da belki ortak noktaları olabilecek bir sistemi kullanıyorum. Samsung Galaxy S8 telefonumun sunduğu özellikle mobil veri ile Wi-Fi birleşip paralel indirme ile muazzam hızlara ulaşabiliyorum.
	
		
			
		
		
	
				
			Bu yorum ciddi miNeye istinaden GTX 2020 dediniz. 1050 ile 1070'i toplayıp dediniz sanırım. Ama yanlış. 1050 ile 1070'i topladınız, sonuç olarak 2020 çıkardınız. Süper matematik. Alay etmek için yazılmış bu yorumu beğenen matematik yoksunlarıda var. İnsanlarla alay etmeyin.
hocam şöyle düşünebiliriz birlikte.İki ayrı abonelik olur/olamaz diyenler var. Evimde 1 adet Millenicom aboneliğim var. 2. Aboneliği eğer bu sistem olursa açtıracağım yani. Aşağıdan eve gelen 1 adet kablo Cat 6 ve İçerisinden 2 grup kablo kullanılacak, 2 adet de port. Aynı ıss olacağı için 100+100 şeklinde, mümkün/mümkün değil diyenler var. Kafam karıştı![]()
FFTB Fiber kutusunun beslediği koskoca altyapı var bir çok boş port mevcut, benim Turk Telekom aboneliğime boş port yok dediler zaten ben Turk Telekomu bekliyorum herneyse. Dediğim gibi bir çok port mevcut, sorun 2 abonelik açtırmak değil, 100+100 birleştirebilir miyiz? Yoksa gider kardeşim de başvurabilir, bana vermeseler bile mevcut abonelikten dolayı.hocam şöyle düşünebiliriz birlikte.
internette port yok aylardır internetim bağlanmıyor diye yalvaranlar varken ikinci bir portu daha sizin için vermezler diye düşünüyorum.
bol bol boş portları olur ya ne yapcaz bunları diye verirler tabiki ama
ucu ucuna yetiyorken sanmıyorum ki versinler.
yoksa verilir veya verilmez diye kesin katı kurallar yok o şirketlerin inisiyatifinde tamamen
bahsetmeye çalıştığım şey; yani ikinci aboneliğin verilmemesi binadaki yada dairenizdeki portla alakalı abonelik kimin adına oldugu farketmiyor dare ve portla alakalı. birçok ayarlaması varmır mutlaka vermek isteseler erirler sizde hızı ikiye katlayabilirsiniz ama bunu sağlamıyorlar malesef.FFTB Fiber kutusu var bir çok boş port mevcut, benim Turk Telekom aboneliğime boş port yok dediler zaten ben Turk Telekomu bekliyorum herneyse. Dediğim gibi bir çok port mevcut, sorun 2 abonelik açtırmak değil, 100+100 birleştirebilir miyiz? Yoksa gider kardeşim de başvurabilir, bana vermeseler bile mevcut abonelikten dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.