100TL Steam bakiyesi kaç lira nakite çevrilir?

TekMatador

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2019
Mesajlar
155
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yayıncı
Steam'da toplu param var. (4000TL) bunu kaç TL nakit olarak alabilirim? Çok eskiden bir abimin hediyesiydi, şimdi nakit lazım.
GS: GO'da skin alıp Bynogame'in kendisine hızlı sat desem kaç lira ödeme yaparlar? Bilgisi olan var mı?
 
Lifobey'in dediği doğru Steam de çok pahalı ürünler var. Ürünü aldıktan sonra 1-2 saat sonra iade edebilir. 1-2 saat süreye gerek yok normalde ama garanti olsun diye bekleyebilirsin. Hesabına yatıracaklardır ben 2 oyun iade ettim ve hiç bir sorun çıkmadı.
 
Steam'in böyle birşey yapması bana pek mantıklı gelmedi. Yani eğer kartla aldığınız bir oyun ise bankaya geri iade yapar ama neden cüzdandaki hesaptan alınan oyunun parasını bankaya yapsın ki ? Bana pek mantıklı gelmedi. Ama tecrübe etmedim doğru olabilir arkadaşlar öyle diyor.
Eğer denildiği gibi olsaydı cüzdanındaki hesabı paraya çevirmeye çalışanlar yüzde 25 30 gibi indirimle satış yapmazlardı diye düşünüyorum. Yani bir oyun alır sonra karta iade isterlerdi ve böylece paranın hiç erimemesi sağlanmış olurdu.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı