Bazı uygulamalar uyarı veriyor ama gene de çalışıyor. Magisk Hide ile rootu gizlenebilir uygulamadan.Garanti rootlu olunca uyarı veriyor. Unroot yaparsanız uyarı da vermez.
Bazı uygulamalar uyarı veriyor ama gene de çalışıyor. Magisk Hide ile rootu gizlenebilir uygulamadan.Garanti rootlu olunca uyarı veriyor. Unroot yaparsanız uyarı da vermez.
Bazı uygulamalar uyarı veriyor ama gene de çalışıyor. Magisk Hide ile rootu gizlenebilir uygulamadan.
3 yıldır iPhone SE kullanıyorum, son 1 yıldır keşke almasaydım diye kafamı duvarlara vuruyorum. 64GB versiyonunu Türkiye’ den 2360 ₺’ ye aldım. O zaman cahilliğimizden iPhone iPhone diye tutturmuşuz. Oysa ki yurtdışından 1900-1950 ₺ civarına sıfır SAMSUNG Galaxy S7 edge alabiliyordum. Keşke S7 edge alsaydım. Buradan Android veritabanlı cep telefonu kullanıcılarına sesleniyorum; eski telefonlarınızı değiştirmek istiyorsanız kesinlikle Android’ e devam edin. iPhone mükemmel diyenlerin de Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus ve çok yakında gelecek olan Galaxy Note 10’ u denemelerini öneririm. Çünkü J5, J7, S4, S5 dönemleri bitti. J5 ve benzeri cihazlardan iPhone’ a geçene kesinlikle hak veririm. Ben de S3 mini’ den geçmiştim. Cidden bu dediğim modeller uzun kullanımda kasmaya ve ileri süreçte de kasmadan dolayı kullanılamaz hale geliyor. Ama şu an yakınıyorum niye Galaxy S6’ lara S7’ lere bakmamışım diye. En yakın sürede Android veritabanlı SAMSUNG Galaxy S ya da SAMSUNG Galaxy Note Serilerinden birine geçeceğim.Kesiyor ama İOS hemen 2 yıl doldu tamam bu telefonunda işi bitti demiyor, 5-6 yıl boyunca güvenlik ve özellik güncellemesi getiriyor. Yanlış anlamayın şuanda elimde bir İPhone XR var birde Mİ 6 var. Arasında dağlar kadar fark var. Bence herkes bir İOS'u kullanıp deneyimlemeli.
www.guncelmiyiz.com sitesinden telefonunuzun güncelleme takvimine bakabilirsiniz. Güncelleme alacaksa yükseltilebilir versiyon ve tarih bilgisi yazacaktır.Yayınlanan habere göre resmi olarak Samsung S7 modeline Android 9.0 getireceğini söyledi. Sizce bu güncelleme ne zaman gelir?
3 yıldır iPhone SE kullanıyorum, son 1 yıldır keşke almasaydım diye kafamı duvarlara vuruyorum. 64GB versiyonunu Türkiye’ den 2360 ₺’ ye aldım. O zaman cahilliğimizden iPhone iPhone diye tutturmuşuz. Oysa ki yurtdışından 1900-1950 ₺ civarına sıfır SAMSUNG Galaxy S7 edge alabiliyordum. Keşke S7 edge alsaydım. Buradan Android veritabanlı cep telefonu kullanıcılarına sesleniyorum; eski telefonlarınızı değiştirmek istiyorsanız kesinlikle Android’ e devam edin. iPhone mükemmel diyenlerin de Galaxy S9, Galaxy Note 9, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus ve çok yakında gelecek olan Galaxy Note 10’ u denemelerini öneririm. Çünkü J5, J7, S4, S5 dönemleri bitti. J5 ve benzeri cihazlardan iPhone’ a geçene kesinlikle hak veririm. Ben de S3 mini’ den geçmiştim. Cidden bu dediğim modeller uzun kullanımda kasmaya ve ileri süreçte de kasmadan dolayı kullanılamaz hale geliyor. Ama şu an yakınıyorum niye Galaxy S6’ lara S7’ lere bakmamışım diye. En yakın sürede Android veritabanlı SAMSUNG Galaxy S ya da SAMSUNG Galaxy Note Serilerinden birine geçeceğim.
İOS da güncellemeyi kesiyor.Gelmez. Koskoca firma bir telefon 2 yılı doldurdu diye Android güncelleme desteğini kesiyor. İşte bu yüzden İOS diyorum.
İOS ta güncellemeyi kesiyor.
Canı sıkılan, telefonunun garantisi biten ROM denesin, değişiklik olur.
![]()
Samsung Galaxy S7 (Exynos) ROMs, Kernels, Recoveri
Galaxy S7 ROMs, how to root, kernels, apps, downloads, and mods. (Exynos)forum.xda-developers.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.