ADATA SU650 sıkıntı yaşatır mı?

Onlar sıkıntı yaşadığını anlamamış olanlardır. Windows 10 kullanılacaksa SSD olmadan olmaz. BX500 al. Kimileri ısınma sorunu olduğunu söylüyor ama kronik sorunlu bir SSD değil. Şahsen ben de kullanıyorum ve memnunum.
Arkadaşlar seçeneklerde yok. Downgrade yapacağım.Peki SU630 sıkıntı çıkarır mı?
Bende o ikilemde kaldım sanırım 120 gb seçeneği ile alıp satıcam başka alıcam daha sonradan (sadece yazma sorunu var ise patlamıyorsa :D 1-2 ay götürsün yeter).
Birde ben anakarta takıldım asrock b450m hdv yerine b450 pro4 almak daha mantıklı çünkü hdv modelinde mosfet yok sanırım ve matx bakıcaz artık.
Yemin ediyorum gözüm karardı.2D oyun oynamaktan çok sıkıldım.Tost makinesinden anakart yapsalar yine alırım.Emektar demeye utandığım 7 senelik PC mi her açtığımda çok sinirlenip ekran kartını çıkarıp fana sokasım geliyor :)
 
@Sasihanı
Linkin en aşağısında seçili ürünlere baktığımda SU650 olarak yazmışlar ancak resim SU630 ve okuma yazma hızı SU630'a ait hatta kodu da SU630, burada bir ikilem oldu bende.
Ürün Kodu : AD-ASU650SS-480GQR
Yanlış bilgilendirmeyelim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı