Stranded Deep alınır mı?

Phospholipid

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2018
Mesajlar
657
Makaleler
1
Çözümler
4
Uzun bir süredir bu oyunu almak istiyordum bir sorayım dedim. Sizce alınır mı? Optimizasyonu kötü mü? GTX 1050 kaldırır mı orta ayarlarda falan? Oynanabilirliği var mı? Hikayesi var mı? Teşekkürler.
 
En son 2-3 sene önce tüm youtuberler videosunu falan çekmişti ozaman güzel gözüküyordu ama şimdi nasıl bilemem
 
Oyun sürekli güncellenmeye devam ediyor, en son 6 Ağustos tarihinde yeni bir güncelleme ile birçok hata giderildi ve yenilikler eklendi ama yine de Raft gibi 8-10 saat sonra yapacakların sadece hayal gücüne kalıyor.
Açlık, susuzluk, araç gereç gereksinimleri gibi mecburiyetleri tamamladıktan sonra avlaman için bir kaç devasa deniz canavarı görevi var, bunlar dışında yapacak pek bir şey yok ama alıp oynamaya değer.
Ben gelişeceğine inanıyorum ve ileride Multiplayer gelirse ve mod eklenirse tadından yenmez.
Tabi bir Minecraft çeşitliliği de beklememek lazım, netice de rastgele oluşturulmuş takım adalarda hayatta kalma temalı bir oyun.
Fiyatı şu an 24 lira ama sürekli indirime girdiği için 10 lira civarında muhakkak yakalarsın, indirime girdiğinde çerez, kola, dondurma parasına, gelecek vadeden bir oyun almış olacaksın.
Ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve geliştirilmesini takip etmekten ve ilk haline kıyasla şu an ki durumundan son derece memnunum.
 

Geri
Yukarı