Kırıkkale'de Vahşice Öldürülen Kadın

İnsan hakları mı? Bunları, bu gruba sokanın aklından da süphe ederim. Yasattıklarını en acı sekilde yasamalı bunlar. İceride senin benim vergimle beslenecegine, oldurulmelı. En azından dunya 1 pislikten daha kurtulmus olur.

Umarım iceride müebbetli bir abi yasatmaz bunu :) Özgecan'ın katili gibi iyi haberler alırız.
Bazen icimden acaba katil mi olsam bu serefsizleri oldursem karsiliksiz filan diye dusunuyorum. Millete hayirli bir is yaparim en azindan.
 
@Jira

Bunları o gruba sokan üyeler gördüm bu forumda. Bunun gibi katiller idam edilmeli deyince kalkıp insan haklarından dem vuran üyeler türüyordu. Yahu adam senin canını almış, daha ötesi mi var? Senin hakkını gözetmeyen bir adamın ne gibi bir hakkı olabilir ki?
 
Bunun o küçük kız çocuğunda ki etkisini bile düşünemedin mi ********* evladı niye kıyıyorsun karının canına içerde ki arkadaşına mı güveniyorsun yoksa polis akrabana mı anlamadım bu devlet niye bu kadar ilgisiz kadınlar şiddet görüyor bunları içeri almak yerine adli kontrol şartı ile serbest bırakıyorlar.

Neymiş efendim uzaklaştırma kararıymış adam dinlemiyor işte o zaman yanına polis koy evinin önünde beklesin yanından ayrılmasın polis korusun onu öyle uzaklaştırma kararı vermekle olmuyor bu iş.

Sinir oluyorum ver eline kazmayı taş ocağında sabah kahvaltısıyla çalıştır akşam 12 ye kadar veya ellerini kes bileğinden öyle dolaşsın.

Aa tabi iş adamının kızı değil sonuçta niye baksın ki Brezilya gibi olduk diyeceğimde onların yine ekonomik durumu bile bizden iyi.
 
@reptile Sözde insan hakkını savunmaya calısanlar onlar. Yav karısını, cocugunun onunde oldurup, bir de arkasında fa... beni katil ettin diye bağıran biri nasıl bu gruba giriyor. O zaman ben, sen, onlar insan değil. İnsan hakları, insan olanlar için uygulanır, bunun gibi ayrı konu başlığı altında toplanan embesiller için degil.

Bunlara idam gelse, sonuna kadar savunurum.
 
Ülkede adalet yok ki yakalansa ne olacak 10-15 yıl yatar çıkar. Bu vicdanları rahatlatırmı tabi ki de hayır. Bir ülkede adalet düzgün işlemiyorsa hiç kimse o toplumdan bir şey beklemesin..
 
Bir gün ailenizden veya çok sevdiğiniz biri sokak ortasında aynı şekilde katledilince görürüm ben sizi. Bakalım o zaman da idam insan haklarına aykırıdır diyebilecek misiniz?

Gericiliğin lüzumu yok.

İdam etmeyip hapiste benim paramla beslenmesi, ardından birkaç sene sonra tekrar dışarı salınması bayağı ilericilik olsa gerek. O adamın çıktıktan sonra başkasını gırtlaklamayacağının garantisini sen mi veriyorsun? Bırakın şu çakma insan sevici ayaklarını. Bunun gibileri için insan hakları geçerli değil. Nokta.
 
Çok üzülüyorum böyle masum kadınlara ve çocuklarına. Böyle kişiliksizlerle ne olursunuz evlenmeyin, sevgili olmayın, iletişim kurmayın dahi. Sizi şimdi kısıtlayan erkek ileride size aynısını yapabilir. Beni kıskanıyor diye, sahip çıkıyor diye size bağırmasına, küfür etmesine izin verdiğiniz erkekler ileride bunlara dönüşüyor işte...

Bunun yanında aile eğitimini çocuğa düzgün veremeyecek şıllıklar çocuk yapmasın bir zahmet. Sonra cefasını siz çekmiyorsunuz işte musallat olduğu kadınlar, gençler çekiyor adiler.

Bu sorunun artmasına neden olan ve hiçbir çözüm aramaya uğraşmayan kaç tane devlet adamı varsa hepsi bir an önce s. olur gider umarım bu dünyadan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İdam edilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Öldürdüğü kadının hakkını verdi, peki ya çocuk ne olacak?
Ağır şartlar altında çalıştırılmalı bence. Ne kadar ağır olacağı hayal gücünüze ve adamın suçuna kalmış.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı