Ucuz Games Güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar rusyadan alınan hesaplar sana direk hesap gönderiyolar. Yani çalıntı hesaplar. Güvenilir olduğunu düşünüyorum ama tabi ki çalıntı olduğu için kimse desteklemez. Kullanmamakta fayda var.

Edit: hesap aldığında hesabın gerçek sahibi geri alırsa ya da şifre değişirse sana başka bir hesap veriyorlar yani başka birinin hesabını ilerlemeler fln oyun saati ona göre değişiyor.
 
Bende Origin Premier hesabı almayı düşünüyorum buradan. Malum Fifa 20 cıkacak. Hesap bilgileri güvenlik soru şifresi falan da değişebiliyor. Ona güveniyorum. Yoksa oyunbüfem diye bi yerden hesap aldım ben sürekli başkaları giriyordu hesabıma gereksiz gereksiz uğrasıyordun. Ama ucuzgames her bilgiyi verip değiştirtiyormuş.
 
Öncelikle merhabalar, en başta dolandırıcı gibi yaklaşmanızı normal karşılıyorum. Çünkü: Şu son 1-2 senedir bu işi o kadar en alt seviyelerde yapan sayfalar var ki bu yüzden bu şekilde yaklaşmanız normal. Biz bu işi 2016 Temmuz ayından beri profesyonel bir şekilde yapmaktayız. Eğer işimize ve sizlere önem vermeseydik tam olarak 3053 sipariş almazdık. İlk önceliğimiz sizin memnuniyetinizdir. Hesaplarımıza gelecek olursak, çoğu hesabımızda hesap bilgileri değişiyor ve ömür boyu garantili. Herhangi bir sıkıntınızda instagram sayfamızdan veya discord sunucumuzdan ulaşabilirsiniz. Discord sunucumuzda olan ticket sistemi ile sorunlarınızı daha hızlı çözebiliriz. Plati ve benzeri sitelere gelirsek, bahsettiğiniz siteleri üstte bahsettiğim sayfalar hala aktif olarak kullanıyor, dediğim gibi 2-3 senelik özel tedarikçilerimiz var ve bu sayede hem güvenli hem de ucuz hizmet sağlıyoruz. Teşekkürler...
 
Sitenizden Origin Access Premier hesabı satın aldım. Tüm bilgiler değişiyor diğerek insanları kandırıyorsunuz. Hiçbir bilgiyi değiştiremedim. Hatta sikayetvar.com'a sikayetimi dile getirdim. Buradan da arkadaşlara sesleniyorum alım yapmalarını tavsiye etmiyorum. Alana kadar herseyle ilgileniyorlar. Alıyorsunuz yazıyorsunuz ediyorsunuz ses soluk yok. Hatta gerekli şikayeti Ucuzgames Söylendiği Gibi Değil sitesinden kontrol edebilirsiniz. Alım yapmayın derim.
 
Düzgün bir dil ile şuan değişen hesap stokta yok, eğer hesapta sıkıntı olursa yardımcı olurum diye söyledim, herhangi bir sıkıntı çıktığında bana ulaşabilirsiniz ve hesap bilgileri değişen hesap stoğa geldiğince zaten tekrardan gönderiliyor, Not alınıyorsunuz yani.

Kısacası çalıntı. Özel tedarikçi falan lafı dolandırmaya gerek yok. Satılan bir hesap başkasına aittir sonuçta.
 
  • Beğen
İfadeler: Vio
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı