Golf 4 vs Golf 5 vs Renault Symbol

Extingale

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2017
Mesajlar
275
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da olduğu gibi, Golf 4 veya Golf 5 bakıyoruz ağır hasar kayıtsız. Ortalama 25000-32000 ₺ arası. Renault Symbolü de babam istiyor. Beraber bineceğiz. Parçası ucuz diye istiyor büyük ihtimalle. Symbol büyük ihtimal 25K-32K ₺ arası bulunur da, Golf veya Golf 5 bu fiyatlara bulunur mu? birkaç tane satıcı var aradık olmazsa onlarla görüşeceğiz. Symbol 75HP, Golf 1.6 115-120HP. Symbolü kullanan arkadaşlar, yokuş da sorun yaratıyor mu, araba bassam gider mi? Siz ne düşünüyorsunuz? Alman arabası varken Renault mu alırdınız ucuz diye? Kronik sorunlar nedir. Hangisini önerirsiniz.

Symbolün elden çıkartılması kolay ama hemen çıkartmayacağımız için, en azından 3 yıl kadar, sorun olacağını zannetmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede temiz bir GOLF bulabileceğini sanmıyorum. Ağır hasar kayıtlı yüksek km arızalı veya aşırı masraf çıkartmaya müsahit araçlar anca bulursun. VW araç piyasası çok arayanı var temiz araç kesinlikle kalmıyor zaten temizide piyasanın üstünde oluyor.
Kuzenime 55 bin TL bandında 3 ay POLO bekledik temiz düşsün diye düşmedi. Adamlar nasıl takip ediyorsa ilanı görüyoz beğeniyoz biz gidene kadar adamlar alıyor 1 gün içinde. O bütçede Renault Sembol veya Megane II daha mantıklı olur bence masraf çıkarmama anlamında.
 
VW araç piyasası çok arayanı var temiz araç kesinlikle kalmıyor zaten temizide piyasanın üstünde oluyor.
Aslında o kadar pahalı değil. 35000 ₺'ya kadar bulabiliyorsunuz ağır hasar kayıtsız, 230000 KM'de, 3000 -4000₺ hasarlı. Az önce, 2 gün önce bulduğum GOLF'leri atayım diye girdim. Harbiden 5 tane temiz araçta satılmış. Fiyatlarıda 32000 ₺'ydı. Önerebileceğiniz çok kaçar orta yakar araba var mı 32K ₺'ya kadar.
Bende Golf 5 kullanıyorum bu fiyata masrafsız Golf 5 bulamassın hiç bulaşma derim Reno alırsan Golf'e görede daha yüksek model bulunur.
Renault güzelde, arabanın tipi hoşuma gitmedi. Birde 75 HP oluşu. Tekere gideni var bide bunun. Uzun yol yapacağız, basmaz diye önyargılıyım. Birde bildiğim kadarıyla vites kutusu kronik sorunluymuş.
 
Bütçenizle Golf 4 hasar kayıtsız bulmanız zor. Golf 5’ten bahsetmiyorum. Hundai Accent bakmanız daha mantıklı.
Golf 4 hasar kayıtsız olmasına gerek yok, öyle bir şey demedim. 4000-5000 ₺ Hasar kayıtlı olsun. Ağır hasar kayıtlı olmasın tek isteğim o. Kısacası şaseler, kuleler ellenmemiş olursa arabayı alırım ben her türlü.
 
Golf 4 hasar kayıtsız olmasına gerek yok, öyle bir şey demedim. 4000-5000 ₺ Hasar kayıtlı olsun. Ağır hasar kayıtlı olmasın tek isteğim o. Kısacası şaseler, kuleler ellenmemiş olursa arabayı alırım ben her türlü.
Ben de aynı fikirdeyim. Şasisinde bir sorun olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
Ben de aynı fikirdeyim. Şasisinde bir sorun olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Evet öyle ama birde Hundai, Renault gibi markalar genellikle taksi çıkması olduğu için sıkıntı oluyor. Onlarda sadece şaseye bakmak yetmiyor. İstememe sebeplerimden biride bu. 32K, Maksimum 33K ₺'ya kadar bir GOLF bulsam direk alacaz ama bırakmıyorlar.
 
Symbol 140-150 km/s hızdan sonra araç daha fazla kaldırmıyor ve zorlayasım da gelmiyor. 2016 1.5 dCi Joy 90hp olan modelini kullanmıştım. Golf temiz bulursan üzmez bence.
Bulabilsek de keşke. Ağır hasar kayıtsız. 5000 ₺'ya kadar kayıtlı olabilir. Şaselerde, kulelerde işlem olmasın, boyalı olsun fark etmez.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı