Kul hakkından korkar mısınız?

Kul hakkından korkar mısınız?

  • Evet

    Oy: 99 78,6%
  • Abartılmamalı

    Oy: 14 11,1%
  • Hayır

    Oy: 13 10,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    126
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
16 Kasım 2018
Mesajlar
10.799
Makaleler
15
Çözümler
62
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz üzere islamiyette kul hakkı yemek ciddi bir suç. Namazlarımız kabul olmuyor cennete gidilemiyor gibi büyük sorunlara neden olabiliyor. Kul hakkından çok korkar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kul hakkı yememeye mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışırım :)
 
Etik olmadığı için dikkat ederim. Din ile alakası yok maalesef. İnsan ahlaksızsa, ahlaksızdır. "Gâvur" denilen ülkelerde insanlar birbirlerine saygılı ve birbirlerinin haklarına daha çok dikkat ediyor. Bir otobüs sırasına bile kaynak atmayı kâr sayanlar var. Kul hakkını umursayan yok. İşlerine geldiğince davranıp, dışarıya ahlaklı görünme çabası var.
 
Son düzenleme:
Kul hakkına girip karşılığında cezasını bulmuş birçok kişiye şahit oldum. Belki hemen kul hakkına giren kişinin başına bir şey gelmiyor ama mutlaka bir gün geliyor. Gidip bir kul hakkına girince mutlaka bir yerden o kul hakkı çıkıyor. Çoğu zaman farketmeyiz bile başımıza niye bu geldi diye geçmişi sorgulayıp kimlerin hakkına girdik düşünmemiz gerekir. Ben hep aşk konularında kul hakkı yaptığım için hayatım boyunca mutluluğu yakalayamadım. Kul hakkına girip beddua almamaya çalışın. Hiçbir şey için değmez. Yoksa başınızdan belalar eksik olmaz. Benim gibi boş yolda araba çarpar hastanede yatarsınız. Hala yolun boş olduğundan eminim. O kadar kız keşke ölsen dedikten sonra bunlar çok normal.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı