Dropbox'tan yapabilirsin diye düşünüyorum.Belirttiğim gibi 2 bilgisayarım var ve bunlar arasında dosya alış verişi yapmak istiyorum.
Her iki PC'de Windows 10.
Modem ASUS AC51.
Belirttiğim gibi 2 bilgisayarım var ve bunlar arasında dosya alış verişi yapmak istiyorum.
Her iki PC'de Windows 10.
Modem ASUS AC51.
internet altyapım yeterli değil malesefDropbox'tan yapabilirsin diye düşünüyorum.
Bende büyük dosya aktarımı yapacağım fakat bi türlü kuramadımHer iki pc nin ağ ayarlarindan ev ağını seçip dosya paylaşım seçeneklerini aktif eder isen modem üzerinden saniyede maksimum 100mb minimum 10 MB hız ile gönderim yapabilirsin. Evde 3 bilgisayarım var ve hiç çaba göstermeden modem yolu ile çok büyüt boyutlu örn: GTA V dosya aktarımı yapıyorum tavsiye ederim.
Denedim Fakat kuramadım bi Türlü Uğraşmaya devamWindows üzerinden ağ kurulumu yaparak işlemi yapabilirsiniz.
Burada bir arkadasimiz anlatmış umarım yararlı olur senin icin.internet altyapım yeterli değil malesef
Bende büyük dosya aktarımı yapacağım fakat bi türlü kuramadım
Denedim Fakat kuramadım bi Türlü Uğraşmaya devam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.