Mesleğiniz Nedir?

Üniversitede Endüstri mühendisi son sınıf öğrencisiyken, dışarıda yazılımcı olarak takılıyorum.
Bir internet sitesi girişimi kuruyordum ki backend'te yaptığım eşşeklikten işim 1 ay sarktı. Sıkıntıyı 2 gün önce farkettim. Şuan para kazanmıyorum, biterse belki.
 
Her türlü Cessna, Boeing, Airbus, özel jetlerinize tamir/bakım yapabilirim. Teknik bilgi saglayabilirim. Tabii ki bana uygun ortamı ve ekipmanları sağlarsanız. Lisansım da var, varsa bunlara sahip bir abi, hemen işe başlayabilirim. Bakım şirketlerinin istediği paranın %25'ine de razıyım. Tanıdık sayılırız burada, hallederiz.

Şakayı geçeceksek, pis uçak bakımcıyımdır :) Maaş işte eh. Yurt dışı görevlerinde güzel para kalıyor, kur farkı yüzünden. Onun dışında bir uçakçının kolay yetişmediğini düşünürsek normal.

Kendi mesleğimi yapmadan önce komilik, garsonluk, barmenlik, çevirmenlik falan da yaptım. Asgari ücret de nedir en iyi ben bilirim yani.
Uçak teknisyenliğini düşünüyorum ingilizce bilmek şart mı şartsa en düşük hangi seviyede? 2 yıllık üniversiteyle 4 yıllık üniversite mezununun arasındaki farklar ne.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı