Elektrikler Kesilince Güç Kaynağı Geç Devreye Giriyor

NirvanA1

Kilopat
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
975
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Merhaba arkadaşlar, PowerPack 1070Z güç kaynağım var, elektirikler kesilince aşşağıdaki sistemi kaldırmıyor sanırsam. Ekran kartı ve PSU'yu değiştirmeden önce sorun yoktu, sizce ne yap malıyım ? Bence sorun yetersiz kalıyor. Aynı zamanda TTNET modem ve Samsung UE22D5003BW TV bağlı.
 
Senin bahsettiğin güç kaynağı ayrı. Ben elektrik kesilince devreye gireni diyorum, jeneratör gibi. Güç kaynağı ayrı PSU ayrı.
 
Senin bahsettiğin güç kaynağı ayrı. Ben elektrik kesilince devreye gireni diyorum, jeneratör gibi. Güç kaynağı ayrı PSU ayrı.
UPS desen tamam da PSU diyen sensin :D
 
UPS midir nedir ? Güç kaynağı diyoruz biz ona :D Hiçbir fikrim yok 1 ya da 2 yıllık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
UPS, güç kesintilerinde maddi kayıplara neden olabilecek yerlerde bulunur. Bir nevi sürekliliği sağlar. PSU ise bizim gibi kullanıcılar tercih eder. Şuan elektrik gitse kaybedecek hiçbir şeyim yok çünkü :D Dışarı çıkar gezerim en kötü ihtimalle :D
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı