Recep Bey'e nereden ulaşabilirim?

GTX 750 2GB

Centipat
Katılım
24 Eylül 2019
Mesajlar
61
Bu Technopat'taki ilk mesajım. Daha önceden hesap açmamıştım, sadece mesajlara bakıyordum. Şahsen sevdiğim bu forumda, Recep Bey ile iletişim kurmak istiyorum.
3-4 gün önce hesabımı açtım. Ancak yorumları beğenmekten öteye gidemiyorum. Hesap yönetici izni istiyor. Ben de bu konu hakkında Recep Bey ve Ali Bey ile Instagram üzerinden iletişim kurmaya çalıştım ancak mesajlarıma cevap gelmedi. (Meşgul olabilirler, bilmiyorum.) Daha rahat iletişim kurabileceğim kaynaklar önerme şansınız var mı?
Şimdiden teşekkürler.
 
3-4 gün önce hesabımı açtım. Ancak yorumları beğenmekten öteye gidemiyorum. Hesap yönetici izni istiyor.
Hesabınız herhangi bir onay sürecinde değil, konu açabildiğinizde zaten üyeliğinizin onaylanmış olduğunu anlıyoruz. Özel mesaj göndermeye çalışıyorsanız, bu üyeliğinizle ilgili değil. Genel olarak kapalı.
Daha rahat iletişim kurabileceğim kaynaklar önerme şansınız var mı?
Sormak istediğiniz sorularınızı yeni bir konuda belirtip kendilerini @ kullanarak etiketleyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı