15 Yaşında Disiplinlik Olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılı mesaj var mı? Eğer yazılı olarak mesajlar duruyorsa kesinlikle savcılığa başvur.

Bu çocuklara bu yaptıkları şeyler oyun gibi geliyor fakat mahkeme açıldığında hepsi sana yalvaracak. Sakın şikayetini çekme.
 
Dostum çocuğun yapmadığı kalmamış, daha ne kadar büyüsün istiyorsun? İş fiziksel boyuta geldiğinde çok geç olabilir, benden söylemesi.

Artık savcılığa mı başvurursun, adam toplayıp tenhada geberincesiye kadar döver misin bilmem. Ama bir şeyler yapman gerek. Bence çok bile geç kalmışsın.
 
Bu olaylar ne yahu? Anana babana da mı söyleyemedin bir şey? Millet amma pasif.
 
Klasik keko diye tabir ettiğimiz şahıslar. Şikayetçi olun ve şikayetinizi geri çekmeyin. Size artislik yaptığı zamanları bile özleyecektir.
 
Ailene yada bir büyüğünden yardım alsan daha sağlıklı olur. Her türlü yola başvur, polis de vermelisin.
 
Selamlar değerli abilerim, ablalarım kardeşlerim. Okul Disiplinleri hakkında bilgisi olan veya olmayıp tahmin edebilecekler soruma cevap verirsem minnettar kalırım.
Ben 15 Yaşında Bağcılarda ikamet eden bir Anadolu Lisesi öğrencisiyim.
Sorum;
Ortaokuldan bir arkadaşım beni sevmiyor ben de onu sevmem ve benle aynı okula düştü. Bu benim annemin ve benim numaramı biliyor. Arkadaşlarıyla toplanıp benim annemin numarasını sözlü bir şekilde taciz ediyor ve tehdit mesajları savuruyor. Yok seni okul çıkışı 20 kişi döveceğim falan gibi bir daha eğitim hayatın olmayacak bitkisel hayata gideceksin gibi. Sonra benim numaramı 15 kere arayıp tehditler ediyor. Eski arkadaşlarımın yanında beni, babamı, annemi küçük düşürüyor, yok babamla konuşmuş babam telefonda ağlamış annemle konuşmuş annem gözleri dolmuş gibi yalanlar söylüyor sonra yalan yanlış babamı okulda çağırıyorlarmış gibi yalanlar söylüyor.
Bunun hakkında bugün okul idaresine gittim ve savunmamı verdim şikayetçi oldum sizce cezası ne olur bu şahısın?
Okulda bunun cezasının verileceğini düşünmüyorum. Bende esenyurttayım. Çözülmezse yazabilirsin hallederiz...
Okula şikayet etmekle kalmayıp savcılığa da başvurun. Hayatını çürütün o çocuğun. Okuldan alacağı ceza maksimum atılmak.
Okuldan atılırsa çok iyi olmaz. Tacizler ikiye katlanır. Cezasının kesilmesi gerekli diye düşünüyorum. İyi niyet herzaman işe yaramıyor. Kabakuvvette lazım belli bi noktada...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı