Şu ana kadar ceza alan oyun hesaplarınız

Çok yasaklattım da, en son boosterı olduğum yabancı bir sitede siparişle kastığım hesabı istemeden banlatmıştım. 570GBP gibi bir ücret ödemem gerekmişti. O zamanlar ortalama 4.300TL falan yapıyordu sanırım. Sözleşmeli olduğum için ödemek zorunda kalmıştım. 300 Euro kadar da site için hesabımda, çekmediğim param vardı, çoğunu oradan karşılamıştım. En son benden kaynaklanmayan bu ban olayı olduğu için site değiştirdim. Zaten %50 komisyon alyıorlardı, az da salyalamadılar ayaklarımı sözleşme iptal talimatı verdiğimde. Farklı ve daha bilinen bir siteye geçmiştim, %12 ya da %22 komisyonlar çalışıyorlardı bir de. Buna benzer bir sorun yaşanırsa, site suç sizde değilse savunup durumu lehime çevirebiliyordu. Özellikle de benim gibi geçmişi olanlara güveni tamdı. Niye anlattım bilmiyorum.
 
Zamanında Knight Online'da birkaç kez banlanmışlığım vardı. Bir de haksız yere ikariam'da banlanmış ve oyunu bırakmıştım.
 
-Rocket League'de 3-4 kere mute yedim. Bu gidişle daha çok yerim gibi duruyor.

-Metin2'de yıllar önce arkadaşla otomatik kasılma botu alıp kasılmaya bırakmıştık. Ben işimi garantiye alayım diye boş bir kanala girip çöl haritasının taaa ortalarına gitmiştim. Arkadaşım ise hiç uğraşmayıp en dolu kanalda çöl haritasının başına bırakmıştı hesabı. Sonuç olarak ben sınırsız ban yedim arkadaşın hesabı hala duruyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı