MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms nasıl?

Katılım
18 Ağustos 2019
Mesajlar
1.182
Çözümler
1

Sosyal'den bir arkadaş önerdi bu monitörü benimde çok hoşuma gitti. 2K 144Hz 1ms olması hoşuma giden tarafları oldu. Eğer bu fiyat veya altında 2K 144 Hz monitör tavsiyeniz var ise lütfen belirtin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Sosyal'den bir arkadaş önerdi bu monitörü benimde çok hoşuma gitti. 2K 144Hz 1ms olması hoşuma giden tarafları oldu. Eğer bu fiyat veya altında 2K 144 Hz monitör tavsiyeniz var ise lütfen belirtin.

Kendim kullanıyorum. On numara beş yıldız bir monitördür kendileri. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
 
MPG27CQ kullanıyorum, birçok monitör kullandım, bunlara 240Hz BENQ monitör dahil, en iyisi MPG27CQ'du. MAG27CQR ile MPG27CQ arasındaki tek fark ise ön taraftaki RGB. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
 
Ekranın boyutu ve 2k çözünürlüğü oyunlarda ekran kartınız için yeterli geliyorsa ve büyüklük size sıkıntı vermeyecek ise alınabilir. Masanız küçük ve monitörü gözünüzden çok yakına koyacaksanız rekabetçi oyunlarda biraz problem olabilir. Ama masanız biraz büyük ve monitörü uzağa konumlandırabilirseniz daha zevkli olacaktır.

Bu monitörü ben de kullanıyorum. Monitörün üzerindeki düğmeden ayar yapmadan Windows uygulaması ile ayar yapabiliyorsunuz. Kulaklık çıkışı mevcut ben bazen onu kullanıyorum.

Ufak tefek sorunları olabiliyor ama bazıları ekran kartıyla alakalı. Freesync açınca tazeleme hızı normal seviyede kitleniyor. Monitörle gelen kablolar ne DP ne de HDMI 144 HZ'e yeterli gelmeyebilir. Bu yüzden 70 80 lira DP kablosuna vermeniz gerekebilir. Kullanıp sorun yaşamayan da var tabi. Ben yeni kablo almak zorunda kalmıştım.

Aşağıda benzer konulara bakacak olursanız sorunlarıyla ilgili bazı paylaşımlar yapıldı. Belli ölçüler de çözümleri olan sorunlar. Memnun kalmayıp geri iade eden de var. Ancak bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır bilemiyorum. Bana yok gibi geldi. Ben memnunum.

Bu arada indirimli fiyatı için bunları söylüyorum zaten indirimsiz almanızı önermem. Şu an hepsiburada da indirimli satılıyormuş. 2599 TL.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı