The Outer Worlds Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.132
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
The Outer Worlds Çıktı
The-Outer-Worlds-2.jpg

Private Division ve Obsidian Entertainment, The Outer Worlds’ü PlayStation 4, PC ve Xbox One X için piyasaya sürdü. The Outer Worlds’de, kayıp bir sömürge gemisi Hope’ta yetmiş yıl boyunca uzayda sürüklendikten sonra kış uykusundan uyanacaksınız. Galaksinin bu en ücra köşesinde, şirketler Halcyon’daki yaşamı tüm yönleriyle kontrol ederken koloniyi yok edebilecek karanlık bir sırrı da saklıyorlar. Oyunun canlı dünyasında […]

Devamı: The Outer Worlds Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Emin misin? Başka bir Unreal Engine 4 motorunu kullanan bir oyun.

Bazı oyunlarda farklı diyorum zaten buda Nvida için optimize edilmiş ayrıca bu oyunda hep havada oluyorsun renderlanan tek şey uçak AMD ekran kartları kendilerini kullanmıyor tamamını kullansa emin VII RTX 2070 Super'i geçer ha bide fanboy değilim.
 
GTX1050 kullanıyorum 1080p Low ayarlarda yediğim dropun haddi hesabı yok, Nvidia'ya göre optimize edildiği falan yok oyunun direkt optimizasyonu çöp.
 
GTX1050 kullanıyorum 1080p Low ayarlarda yediğim dropun haddi hesabı yok, Nvidia'ya göre optimize edildiği falan yok oyunun direkt optimizasyonu çöp.
Sorun başka olmasın. GTX 1060 6GB var. Shadow ve effectli bir ayar high kalanlar ultrada 1080P'de 60+FPS alıyorum. Bence gayet iyi bir değer 1060 için. 2GB VRAM yetmiyor olabilir belki.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı