GTA 5'de yenilen ban RDR 2'yi etkiler mi?

Gökhan Şenak

Kilopat
Katılım
20 Nisan 2015
Mesajlar
751
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar kafamda şöyle bir soru işareti var.
Steam'dan GTA 5 almıştım ama Rockstar istemcisi çıkınca üyeliğim ile giriş yaptım, oradaki istemci de GTA 5 kütüphanemde görünmüyor. Mesele orada görünüp görünmemesi değil, umrumda da değil aslında. Sadece merak ettiğim konu şu.
GTA 5'de yediğim ban RDR 2'yi de etkiler mi? Aynı hesabın üzerinden alsam oyunu sorun olur mu? Yoksa yeni bir hesap açmam daha mı güvenli olur? Şimdi den verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim.
 
Merhaba arkadaşlar kafamda şöyle bir soru işareti var.
Steam'dan GTA 5 almıştım ama Rockstar istemcisi çıkınca üyeliğim ile giriş yaptım, oradaki istemci de GTA 5 kütüphanemde görünmüyor. Mesele orada görünüp görünmemesi değil, umrumda da değil aslında. Sadece merak ettiğim konu şu.
GTA 5'de yediğim ban RDR 2'yi de etkiler mi? Aynı hesabın üzerinden alsam oyunu sorun olur mu? Yoksa yeni bir hesap açmam daha mı güvenli olur? Şimdi den verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim.
Neden ban yemiştiniz tam olarak?
 
Buna benzer bi' konu olduğu için direkt mesajımdan alıntı yapıyorum. İşinizi garantiye almak isterseniz bunu yapabilirsiniz ya da direkt Social Club üzerinden ayrı bir hesaba RDR satın alabilirsiniz. Yine de GTA cezalarının RDR'ı etkileyeceğini düşünmüyorum.
Ban yediyseniz, Social Club hesabınızı siliniz ve yeni Social Club hesabı açınız. Bağlantıyı kaldırmıyorlar ama hesabınızı silince bağlantı otomatik olarak kalkıyor. Tekrardan aynı Steam hesabından GTA oynamak isterseniz de, herhangi bir şey yapmadan önce Steam Support'a hesabımı sildiğim için oyunu oynayamıyorum ve anahtarımı yeni bir hesapta kullanamıyorum bu yüzden yeni anahtar istiyorum diyerek mesaj atın. Oyunu hesabınızdan kaldıracaklar ve tekrar satın almanızı isteyecekler. Satın aldığınızda, tekrar aynı yerden mesaj atın ve anahtarınızı değiştirsinler. Oyunu indirimde de satın alabilirsiniz. 🙂 Steam bunu eski hesabınızı sildiğiniz için yapıyor ve asla ceza kaldırma yolu olarak düşünmüyor. Tekrar hile yaparsanız ve ceza yerseniz, aynı işlemleri tekrar yapmayabilirler. Son olarak, GTA cezasının RDR'ı etkileyeceğini düşünmüyorum. Gelen e-postalarda bile "banned from GTA Online" diyor, "banned from all Rockstar games" demiyor. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız da direk Social Club üzerinden ayrı bir hesaba RDR da satın alabilirsiniz.

Not: Social Club hesabınızı silerseniz ve bir daha GTA satın almaz iseniz single-player'ı da oynayamazsınız.
Not 2: Bu yolu isim değiştirme süresinin üstesinden gelmek için kullanmıştım ve arkadaşım da banlı hesabını açtırmak için kullandı. Kesinlikle çalışıyor.
 
Bugün burada yazılanları deneyeceğim teşekkürler cevap için arkadaşlar
Buna benzer bi' konu olduğu için direk mesajımdan alıntı yapıyorum. İşinizi garantiye almak isterseniz bunu yapabilirsiniz ya da direk Social Club üzerinden ayrı bir hesaba RDR satın alabilirsiniz. Yine de GTA cezalarının RDR'ı etkileyeceğini düşünmüyorum.
bu şekilde yaptım hocam doğru mudur acaba ?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
Bugün burada yazılanları deneyeceğim teşekkürler cevap için arkadaşlar
bu şekilde yaptım hocam doğru mudur acaba ?
Merhaba. Rockstar hesabı silmeniz için sizden social club mailinizi ne kullanıcı adınızı istiyorlar sonra da mailden cevap vermenizi istiyorlar. Bana hesap silmek için dönüş yaptıklarında ''
Please note that the Steam account that is linked to your registered Social Club account cannot be unlinked. Hence, once the account is deleted, you will not be able to link your Steam account to any other Social Club account later. ''
Böyle söylediler. Yani sanırım artık social club hesabiniz silinse bile steam hesabınızdan ayrılmıyor. Ayrıca böyle dahi olsa artık bende Gta 5 yasaklamasının Rdr 2, Gta 6 gibi oyunları etkileyecegini düsünmüyorum.
 
Sanırım verilmek istenen mesajı iyi olarak veremedi yazan kişi. Silinen hesabı, başka bir hesaba bağlayıp oyun oynamaya devam edemezsiniz demeye çalışıyordur. Hesap silme sayfasında doğru bilgi yer alıyor. Yeni hesap bağlanamazsa, gelecekte de herhangi bir Rockstar oyununu satın alamazsınız. Doğrulamak için yeni bir hesap açıp, canlı destekten sorabilirsiniz. Bana gelen e-postada sadece artık oyunlarıma erişemeyeceğim yazıyordu.

Evet, oradan siliniyor. @Gökhan Şenak
 
Son düzenleme:
Sanırım verilmek istenen mesajı iyi olarak veremedi yazan kişi. Silinen hesabı, başka bir hesaba bağlayıp oyun oynamaya devam edemezsiniz demeye çalışıyordur. Hesap silme sayfasında doğru bilgi yer alıyor. Yeni hesap bağlanamazsa, gelecekte de herhangi bir Rockstar oyununu satın alamazsınız. Doğrulamak için yeni bir hesap açıp, canlı destekten sorabilirsiniz.

Evet, oradan siliniyor. @Gökhan Şenak

Bana gelen e-posta aşağıdaki gibiydi.Eki Görüntüle 452646
Siz ne zaman yapmıştınız acaba hesap silme olayını ? Çünkü bana gelen mailde herşeyi açık açık söylüyor sizin dediğiniz hesap bağlama olayınıda söylüyor ve tekrar steama yeni social club hesabı ekleyemezsiniz diyor. Yazının orjinali şöyle ;

I have examined your account and see that you have been permanently banned from GTA Online. However, you can continue to play Story Mode, but if we delete your Social Club account, you will lose the game entitlements permanently and you will not be able to play GTAV as well. Since activation codes are non-transferable, you cannot activate the same activation code on any other Social Club account.

If you still want your Social Club account to be deleted, please provide us with a confirmation from the original email id that you used to create the social club account so that we can move forward with this issue.

Please note that the Steam account that is linked to your registered Social Club account cannot be unlinked. Hence, once the account is deleted, you will not be able to link your Steam account to any other Social Club account later.
 
Mart 2017'de e-postamı attım ve ertesi gün silme işlemine koydular. Silinmesi bir ay sürdü. Acaba siz e-posta atarken GTA hesabımı silmek istiyorum falan da mı dediniz? Ben mesaj atarken sadece Social Club hesabımı silmek istiyorum demiştim. Doğrulamak için cevap olarak "What's going to happen if/when I buy a copy of RDR2 or any future game on Steam then? Wouldn't that prevent me from activating the games as I won't be able to link the account to Social Club?" yazmayı deneyebiliriz sanırım. @CravingTR
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı