Üniversite öğrencileri ağlıyor...
Heralde özel okul hocaları çocuklara ödev basmış.
Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında.Bize hiç ödev vermediler. 11. Sınıf.
Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada.Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında.
AlışkanlıkSon sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada.
Gözden kaçmaz diyorsunuz.Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada.
Olur böyle aşırı dandirik ya da tuhaf isimler "em altindal sam."İyi ki işsizim. İsminizi de hâlâ telaffuz edemedim. Yarın PC'yi açacağım. Oradan akşam 11'e kadar takılırım.
Hocam siz nasılsınız?İyisiniz yine. Şöyle 6 haftayı tekrar etmek için müthiş bir zaman aralığı. MEB'den yıllar sonra mantıklı bir adım gelmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.