Moderatörler konuları kontrol etmiyor mu?

Başlığa "modaratör" yazmışsın.
Bilerek mi yaptın?
İlk başlık doğruydu sonra benim de kafamı karıştırdınız doğru olan moderatörü modaratör yaptım :( Yoğunluktan konuya bakamıyorum.
"Hataları mı" doğru. -mı eki soru eki.
 
Her konu moderatör incelemesinden geçer. Yani orada düzenlendi yazısı olmak zorunda değil. Gözden kaçmış olabilir, konuyu raporlamanız gerek.
 
Ama böyle bir hata nasıl gözden kaçar? Hiçbir noktalama işareti düzeltilmemişti.
Moderatörün işi sadece bahsi geçen konuyu onaylamak olsaydı muhtemelen böyle bir hata olmazdı. Yani aynı şeyi onlarca kez yapınca hata yapma olasılığınız da artıyor. Ayrıca bazen düzenlenen konular düzenlendiği haliyle kaydolmamış olabiliyor. Kısaca insanoğlunun olduğu yerde hata olacaktır. Başka çıkışı yok. Odaklanılması gereken konu hataların düzeltilmesi.
 
Bazen çok fazla yoğun oluyor sosyal, yetiştirmek için hızlı hızlı düzenleyip geçiyorsun. Bazı arkadaşlar da sağ olsunlar bir cümlede 4-5 tane yazım hatası yapmayı başarabiliyorlar hatta bazen cümlenin sonunu bulmakta zorlanıyorum.

@HakanCT 'nin de söylediği gibi bazen de düzenleme kaydolmamış olabiliyor.

Bu şartlar altında hata yapılabiliyor. Kim olursa olsun gözünden kaçan hatalar olacaktır. Dünyanın sonu değil, raporlayın, düzeltelim.
 
Zaten konuyu ilk açtığımda mesajımda da "modaratör" yazmışım. Sağ olsun @painkiller uyardı, bende düzelttim :) Yani bilerek değil :)

"modaratör" nedir ya. Hala gülüyorum 🤣
@Silinen üye 'nun da hakkını yeme o da hemen el attı🤣 Hatta benim bilmediklerimi bile buldu maşallah:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı