Call of Duty Modern Warfare promosyon kodu

Neorxia

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2016
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ASUS ROG STRIX RTX 2060 ekran kartı aldım, CoD: Modern Warfare promosyon kodunu nasıl alırım?
Vatan Bilgisayar'a sorduğumda bizde öyle bir promosyon kampanyası yok dedi. ASUS Armoury Create'de hala var gozüküyor.
Ben kodu Armoury Create'den kayıt yaparak mı almam gerekiyor yoksa Vatan Bilgisayar'la iletişime mi geçmem lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
aynı ekran akrtı bende de var ve almak ıstedıgım bı oyundu konuyu takıpte kalacağım inşallah devam edıyordur hala
 
Ekran Alıntısı.PNG


Ne yazık ki en son gün 18 kasımmış.
Sistem şöyle işliyor,
Vatana bir mail atıyorsunuz isim,soy isim,fatura bilgileri vs. daha sonra onlar size bir kod gönderiyor bu kod ile ASUS promosyon sitesine girip aktivasyon işlemi yapıyorsunuz daha sonra o sizi Battle.net'e yönlendiriyor oraya Battle.net hesabınız ile giriş yaptığınız zaman oyunu hesabınıza ekliyor.
 
Kartı itopyadan almıştım. Fatura ile mail attım bir hafta sonra dönüş yaptılar. Verilen kodu Geforce uygulamasındaki "Kod kullan" yere yapıştırdım bilizzard hesabımı girip Nvidia'da ordan Blizzard hesabıma ekledi oyunu.
 
Teşekkürler desenize şanssızım 🙁
Kartı itopyadan almıştım. Fatura ile mail attım bir hafta sonra dönüş yaptılar. Verilen kodu Geforce uygulamasındaki "Kod kullan" yere yapıştırdım bilizzard hesabımı girip Nvidia'da ordan Blizzard hesabıma ekledi oyunu.
Ben suan vatana mail gonderip alabiliyormuyum?
 
Bana mail atmamı istediler bende gönderdim. Faturasıyla birlikte dene bence. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com
Daha yeni. Bir hafta oldu olmadı. :)
sabah asusu aradım su an kamyanyo yokp dedıler nvdıaya yönlendırdıler canlı destegı de su an yok dedı ama denıyelım
Bana mail atmamı istediler bende gönderdim. Faturasıyla birlikte dene bence. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com
Daha yeni. Bir hafta oldu olmadı. :)

birde mail içeriğinde nelerın olması gerek örnek mail paylaşır mısn gerekli yerleri sansürlüyerek
 
Öncelikle ben sizden biraz farklı kartı aldım Asus 2070 Super Evo modeli.
İtopyanın bana gönderdiği pdf halindeki e-faturasını alarak konuya "Cod MW 2019 İstek" yazıp bende onlara "oyun@itopya.com" adresine gönderdim. Başka bir ek veya yazı yoktu. Siz de vatana okunabilir şekilde faturanızı fotoğraf alıp gönderebilirsiniz.

@ardayzr arkadaşımız tarih konusunda haklı olabilir. Ayın 11'inde satın almıştım kartı. Hem ben o sıralarda maili biraz geç gönderdim, onlarda bana geç teslim ettiler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı