Havit Gamenote H2002YG alınır mı?

D4gh1n

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 16.4

Sistem:
GTX 1650 4GB
16 GB RAM
İ5 9300H

Ekipmanlar:
Logitech G305
Ziyoulang T60
Havit Fuxi-H3
Meslek
Öğrenci
Havit Gamenote H2002yg almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Bende JBL Quantum 350 var şu an kullanıyorum. Genel olarak iyi ama FPS için kablolu tercih edebilirsiniz kablosuz istiyorsanız JBL Quantum 350 veya Machenike GX30 Pro iyi seçenekler.

Bende JBL Quantum 350 var şu an kullanıyorum. Genel olarak iyi ama FPS için kablolu tercih edebilirsiniz kablosuz istiyorsanız JBL Quantum 350 veya Machenike GX30 Pro iyi seçenekler.

Kul.

Machenike GX30Pro asla stock gelmiyor ama gelirse almayı planlıyorum dip ses gibi sorunları var mı ve müzik için iyi mi? Ben genelde çok oyun oynarım ama ses kasmalı değil ve genelde arka planda basslı müzikler çalar bu kulaklık iyi mi bunlar için?

Kul.

Machenike GX30Pro asla stock gelmiyor ama gelirse almayı planlıyorum dip ses gibi sorunları var mı ve müzik için iyi mi? Ben genelde çok oyun oynarım ama ses kasmalı değil ve genelde arka planda basslı müzikler çalar bu kulaklık iyi mi bunlar için?

GX30 Pro'nun internette incelemesini bulamadığım için ben de bilmiyorum, ve stokları uzun süre gelmeyecek gibi duruyor çünkü benim de aklımda bunu almak vardı fakat Temmuz'dan beri yani 4 aydır stok gelmemiş. Bass için JBL'in iyi olduğunu düşünüyorum. Şarj olma süresi ortalama 2 saat. Bilgisayarı çok kullanan biri olarak şarjı 2-3 gün dayanıyor. Tek can sıkıcı şey bazen düşük sesleri (sekme açma sesi gibi) yarım saniye falan gecikmeli veriyor ama diğer türlü bir sıkıntısı olmadığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı