Letgo Dolandırıcılığı

Pherimenium

Kilopat
Katılım
15 Ocak 2015
Mesajlar
633
Yer
Antakya/Hatay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Letgo üzerinden elimde olan AMFİ ürününü satmaya karar verdim. Biri yazdı acil lazımmış kendisine arabasına sanayide parayı yarın haftalık alacağım cumartesi getiririm dedi ve bana akıllı saat verdi emanet olarak çalışıyor mu bilmiyorum. Dünden beri arıyorum telefonu açmıyor. Whatsapp üzerinden de mesajlara cevap vermiyor. Telefon numarası mevcut. Ne yapmam gerekiyor. Çok sinirlendim. İnsanlara 2.Elde kesinlikle güvenmeyin.
 
Hocam parayı almadan ürünü vermeyin çok basit, ne olursa olsun. Kimseye güvenip iş yapmayın sonucun böyle olması muhtemel.
 
Merhaba, çok geçmiş olsun, ben de çok satış yapıyorum. Hata etmişsin, ben parayı hesaba almadan ürün vermiyorum ve göndermiyorum. Elden nakit bile kabul etmiyorum sahte para riskine karşı. Aman dikkat etraf dolandırıcı dolu.
 
Ürünü zaten parasını almadan vermeyecektiniz bunuda düşünün artık. Onun dışında biraz daha bekleyin belki adamın işleri vardır akrabası hastalanmıştır. Geri dönüş olmaz ise mahkemeye başvurun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı