descian
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar 23 Temmuz tarihinde fiyatı 3 bine yakın bir akıllı saat aldım. Adam da 24 Temmuz'da kargoya vereceğini söyledi. Ardından 25 Temmuz'da hala vermediğini görünce adama hiçbir şey demeden cüzdanım güvende ile aldığım ürün için iptal talebinde bulundum. Vazgeçtim diyerek iptal ettim. 4 saat sonra satıcı da bunu onayladı.
İptal işlemi gerçekleşti ancak param hala bankaya gelmedi.
Şimdi diyebilirsiniz ki 1 gün olmuş daha hemen yatırırlar merak etme.
Arkadaşlar ben Letgo'ya girmeden önce hiç bakmadım ancak şikayetvara bakarsanız kaç kişi böyle mağdur durumda paraları hala havuzda bekletiliyor.
Hele bir adam gördüm 65 gündür iptal edilmiş ürünün parasını bekliyor.
Ne bir ulaşabileceğimiz Letgo müşteri hizmetleri var ne de e-mail ile attığımız ticketlere bakıyorlar.
Ben de çok geçmeden bankadan harcama ititazı oluşturdum işte dedim ki Letgo üzerinden cüzdanım güvende ile akıllı saat aldım, 2 günde kargolanmayınca iptal ettim ancak iadesi hala gelmedi. Firmaya ulaşamıyoruz vb. gibi şeyler söyledim ve iptal edildiğinin ekran görüntüsünü attım ve attığım tickete geri dönüş olmadığına dair ekran görüntüsü attım.
Sizce chargeback (harcama itirazı) ile parayı verirler mi?
İptal işlemi gerçekleşti ancak param hala bankaya gelmedi.
Şimdi diyebilirsiniz ki 1 gün olmuş daha hemen yatırırlar merak etme.
Arkadaşlar ben Letgo'ya girmeden önce hiç bakmadım ancak şikayetvara bakarsanız kaç kişi böyle mağdur durumda paraları hala havuzda bekletiliyor.
Hele bir adam gördüm 65 gündür iptal edilmiş ürünün parasını bekliyor.
Ne bir ulaşabileceğimiz Letgo müşteri hizmetleri var ne de e-mail ile attığımız ticketlere bakıyorlar.
Ben de çok geçmeden bankadan harcama ititazı oluşturdum işte dedim ki Letgo üzerinden cüzdanım güvende ile akıllı saat aldım, 2 günde kargolanmayınca iptal ettim ancak iadesi hala gelmedi. Firmaya ulaşamıyoruz vb. gibi şeyler söyledim ve iptal edildiğinin ekran görüntüsünü attım ve attığım tickete geri dönüş olmadığına dair ekran görüntüsü attım.
Sizce chargeback (harcama itirazı) ile parayı verirler mi?
Son düzenleyen: Moderatör: