AMD Cleanup Utility vs DDU

Katılım
12 Aralık 2019
Mesajlar
11.235
Makaleler
10
Çözümler
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni AMD güncellemesinden sonra bu sürücü gerçekten mahvetti sistemi ve sileceğim galiba. Yeni bir güncelleme geleceği yok gibi. Hangi programı kullansam karar veremedim. Biraz fikir verirseniz sevinirim. DDU 3. parti uygulaması olduğu için güvenemiyorum. AMD kendi yazılımı var sonuçta ama ona da tam güvenemedim. Bu işlemden sonra bir sıkıntı olur mu? Ekran kartının performansına etki eder mi? Aygıt yöneticisinden mi silsem acaba?
 
Denetim masası << Program özellikleri'nden amd yazılımlarının tümünü kaldırın ve sonra AMD nin kendi yazılımı ile temizleyin.

Program bunu zaten yapmayacak mı?


Sürücüyü yazan adamlara güvenmiyorsun da yazan firmayı/kişiyi bile bilmediğin bir uygulamaya mı güveniyorsun yani 🙂

Arkadaş böyle bir driver çıkartan adamlara güvenmemem normal değil mi?
 
Valla sildim ve hızlıca kurdum. 15-20 dakika sürer dedi ama 1 dakikada sürücü silindi. Sonra CClenaer Trial versiyon ile temizledim. Ellede C den AMD klasörünü sildim güzelce kurdum. Bir daha araştırmadna AMD sürücüsü kurmam. Nvidia kullancısı oldum yıllar boyunca ve hiçbir zaman hangi sürücüyü kurduğuma dikkat etmedim. Çünkü hiçbiri birbirinden farklı gelmiyordu bana. PC bu kadar etkileyen bir sürücü ile ilk karşılaşmam. :D Elle tutulur hiçbir tarafı yok bu versiyonun. Sinir oldum. Gerçi witcher 3 te performans artışı gördüm gibi geldi ama değmez. Stabil versiyonu çıksın kurarız.
 
Denetim Masası << program özellikleri'nden AMD yazılımlarının tümünü kaldırın ve sonra AMD'nin kendi yazılımı ile temizleyin.

Hocam gerek yok ona program siler kendisi.

Ben önce AMD'yi kullanıyorum sonra hemen ardından DDU programını kullanıyorum ve C diskinden ekran kartı klasörünü siliyorum kalıntı olanı tertemiz oluyor.

Hocam senin yaptığın şeye hammallık denir ikisi de aynı şeyi yapıyor.
 

Geri
Yukarı