Nanokatalog dolandırıcılığı

Nanokatolog zaten o şekilde çalışıyor. Ürünün tedarik süresini belirten açıklamaları mevcut. Adamlar dolandırıcı falan değiller. Ön sipariş veriyormuşsun gibi düşün. Ürün ellerinde yok fakat, tedarik süresini beklediğin için indirimden faydalanıyorsun hepsi bu. Acil gereksinim duymadığım ürünleri aldığım bir site. O şikayetvar adlı siteye yazılanlar ise, bizim milletin Nanokatolog satış sistemini bilmemesinden kaynaklanıyor.
 
Afedersin de, tüketicilerin bir çoğuda salak olmasın yani buna kanmasın, sonra kimisine hıyar da çıkar başka şey de...

Nanokatolog yıllardır var olan ve ürünleri her daim 30 gün içerisinde teslim eden küçük bir firma. Senden aldığı parayla yurt dışı sitelerden sipariş verip sana satan bir firma.

Kalkıp burada yaygara koparmanın anlamı yok. Madem bilmiyorsunuz bir şey önce araştırın sonra girip satın alın. Madem bu kadar şikayet olduğunu biliyordun neden alışveriş yaptın diye sorarlar adama...

Ben bu siteden daha önce Phanteks kasa satın aldım 2 hafta sonra elime ulaştı. Ama kalkıpta yaygara koparmadım çünkü biliyorum sistemlerini geç geleceğini de tahmin ediyordum ve hatta 2 hafta sonra gelmesine karşın yine de erken geldi dedim kendi kendime...
Türk halkı olarak tam da hakettiğimiz bir alışveriş sitesi.
 
Türk halkı olarak tam da hakettiğimiz bir alışveriş sitesi.
Bizler herşeyin en iyisini hak ediyoruz. Böyle diye diye şirketler arkamızdan çekilmiyor. Devamlı aynı kalıptan sözlerden bıktık artık. Nanokatolog dolandırıcı bir site değildir. Adamlar benim babamın oğlu değil ama, birçok ürün aldım ve geç olsa dahi teslim aldım. Baştan belirttiğim gibi, aciliyeti olmayan her ürünü kendilerinden satın aldım. Yeri geldi 150 ile 250 TL arasında daha uyguna aldıklarım oldu. Satın alacağınız ürünün tedarik ve kargo süresini kontrol edip alın.
 
Daha önce de alışveriş yaptığım bir siteden uygun fiyata 2018 üretim Corsair VS550 güç kaynağı aldım. 5 gün geçti ortada ne kargo var ne iade var ne de ilgilenen müşteri hizmetleri var. Salak kafam şikayet var sitesi dolup taşmış zaten bu rezil ve dolandırıcı siteden uzak durun arkadaşlar. Ucuz diye ben de baktım ama yandım siz yanmayın. Sakın zaten cimer'e şikayet ettim paramı onlarda bırakmaya niyetim yok. Tekrardan söylüyorum sakın girmeyin. Alışveriş yapmayın bu siteden.
Ürünün altında 5-7 gün tedarik süresi yazıyor. Okumadan araştırmadan sormadan iş yapıp sonra ağlıyorsunuz sağda solda.
 
Daha önce sistem toplayıp tüm parçaları bu siteden almıştık. Ürünlerin alt kısımda tedarik süresi yazması lazım bazı ürünler yurtdışı sipariş bunun bilincinde olarak sipariş verdik tüm parçalar yaklaşık 1 ayda tamamı elimize ulaştı dolandırıcı değiller ama geç tedarik gibi sıkıntılar var.
 
Arkadaşın tedarik sürecinde sıkıntı yaşaması sitenin dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor. Önce neyi ne için yazdığınıza ve ithamlarınıza dikkat edin. Site ürünü yollamazsa o zaman dolandırıcı der davanızı açarsınız.
 
"Arkadaşın tedarik sürecinde sıkıntı yaşaması sitenin dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor.''
"Site ürünü yollamazsa o zaman dolandırıcı der davanızı açarsınız."
Malum sitenin sıkıntılarınından ve olabilecek aksaklıklardan bahsetmek yerine bunları söylemek çok daha zor mu da
Ürünün altında 5-7 gün tedarik süresi yazıyor. Okumadan araştırmadan sormadan iş yapıp sonra ağlıyorsunuz sağda solda.
Bu şekil cevap verip arkadaşı maduru oynamakla itham ediyorsunuz ? Birisine yardımınız dokunmayacaksa kişiyi kendinden kaynaklanan bir sorun var gibi göstermeyin. Neyi ne için yazdığınızı düşünüp cevap verin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı