Benim oyum refah seviyesinin artmasından yana.Çok düşük olsa da zarar olacak, çok fazla olsa da.. En iyisi yaşam standartlarını yükseltelim, ona göre uygun fiyat belirleyelim.
50 milyon dolar için katarlılara tank palet fabrikası'nı peşkeş çekelim ahl' nını erken kapattığımız için tav'a 389 milyon Euro para ödeyelim. Bir de otomobil yapıyoruz diye caka satmaları varya beni öldürüyor.Biz bütün parçaları ithal olacak fabrikası bile olmayan otomobil ile şov yapalım. Kime şov yapıp caka satıyorlarsa o da ayrı komedi yunanistana romanya ya falan gösteriş yapıyoruz herhalde anlamadım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.