FiveM Sunucu Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu Türkiye sunucusu çoluk çocuk. +18 whitelist olanlara bakmanı öneririm.
 
Yayıncıların açtıkları sunucular var. Başvuruyla girebiliyorsun. Diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Üstelik bir çok yayıncı da o sunucularda oynamakta. Ancak katılım şartlarını bilmiyorum. Herkesi almıyor olabilirler.
 
Oynanış olarak da aynı mantıkta ilerleniyor. Örneğin, GTA V'te normalde sağa sola sıkıp, milleti öldürebiliyorken, RP serverında bunu yaparsan ban yersin. Temel nokta rol yapmak ve kurallara uymak. Uzunca kurallar var. Youtube'dan araştırabilirsin.
Teşekkürler umarım beyin yoksunu Türkler doluşmamıştır Avrupa sunucularına.
 
Teşekkürler umarım beyin yoksunu Türkler doluşmamıştır Avrupa sunucularına.
Onlarda o İngilizce olduğunu sanmıyorum :D
Yayıncıların açtıkları sunucular var. Başvuruyla girebiliyorsun. Diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Üstelik bir çok yayıncı da o sunucularda oynamakta. Ancak katılım şartlarını bilmiyorum. Herkesi almıyor olabilirler.

Yayıncı olmayanı almıyorlar. Hem de onları yalayan bir yayıncı olması lazım. Mesela VORP.
 
Onlarda o İngilizce olduğunu sanmıyorum :D


Yayıncı olmayanı almıyorlar. Hem de onları yalayan bir yayıncı olması lazım. Mesela VORP.
Sunucuda bayağı oyuncu var. O kadar yayıncı yoktur. Başvuru ile alım yapıyorlar diye biliyorum.
 
Nefes Roleplay sunucusu da güzel. Kaçaktv diye bi youtube'de kanal var. Orada çekiyor videolarını keyifli oluyor. Arkadaşlarınla işler yaparak para kazanabilirsin. Araçlarla ubercilik vesayre yapabiliyorsun. Çok keyifli birşey, ehliyet alma sınavlarıda gerçekden eğlenceli. Tavsiye ederim güzel sunucu.
 
@Aorus

Nefes mi? Allah korusun. Serverın sahibi Ziko, yürümediği kız kalmadı. Tüm kadınlara yürüyüp, yanına da yancılarını alıp rol çeviriyorlar. Rol de rol olsa. Şöyle düşün: Serverda 50 kişi var. 10 kişi bir yerde toplanıyor ve kimseyi yanlarına yaklaştırmadan sözde, RP yapıyorlar. Geriye kalan herkes de birbirini biçiyor.

Bir de servera gulcemeow diye bir yayıncı kızı koymuşlar. RP'den anladığı yok, ona buna atar yapıyor.

Şu an dört dörtlük olmasa da en azından diğerlerine nazaran oynanabilecek tek server var; Arcadia. Neden Arcadia? En azından yayıncılara ayrıcalık verip, yalamıyorlar. Örneğin sismanrambo... Server kurulurken, servera başladı ve bayağı bayağı admindi. Zamanla servera hükmetmeye çalıştı. Mesela serverda soygun yapacaklar, sırf yayın için milleti ayağına çağırıyor. Serverdaki polisler, sen yayın yapacaksın diye serverda mı olmak zorunda? Sonra millete dolaylı yoldan küfür etmeye başladı ve Arcadia'dan da tekmeyi yedi.

Yine aynı şekilde Mirandakerry midir nedir, serverda inaktifti ve rolleri iptal edildi. Dört dörtlük server değil ama en azından düşük iqlu insanlara ve kendini yayıncı sananlara imtiyaz tanımıyorlar.

Oynayıp test etmediğim RP serverı kalmadı diyebilirim. Hangi serverın sahibi kimdir, nedir, necidir hepsini söylerim. Ruh sağlığınız için RP'ye bulaşmayın arkadaşlar. Canınız sıkılıyorsa gidin başka oyun oynayın. Bana güvenin, bir şey kaybetmezsiniz.
 
İstanbul RolePlay a bakabilirsin
 
Merhaba arkadaşlar. FiveM oynamaya başladım. Kaliteli, kalabalık roleplay server önerilerinizi bekliyorum. Whitelist olabilir.
ben 10 aydır piyasada yer edinmiş aura roleplay sunucusunda 8 aylık bir süredir oynuyorum role play konusunda bilgili ve yeterli admin kadrosuna sahip tek amaçları role çevirmek olan realistlik bir sunucu yaş kitlesi +18 olan sürekli yenilikler ve gerçekcilik adı altından eklentiler yapılan bir sunucu vergi sistemi , otobüs şöfürlüğü , hacker mesleği, emlakcı mesleği , galeri ve mekanik meslekleri (bu galeri ve mekanik mesleklerinde rol içinde sahipleriyle bire bire görüşüp dükkanlarına gidip yaptırıyosunuz bir blip değil çünkü mekanik ve galeri mesleğinin de gerçekcilik olarak düşünülerek role dökülmesi istenmiştir) kendilerinin yazdığı telefon scriptleri bulunmakta sunucunun online oyuncu sayısı +40 bu kişilerin sunucudaki genel amaçları role play çevirmek discord da bir aile ortamı bulunmaktadır pişman olmiycanıza eminim eğer düşünen olursa kendilerine ait aura role play diye bir web sayfaları bulunmakta ordan discord adreslerini bula bilir.
 
Fivem platformunda köklü bi kadronuz varsa veya orta düzeyde bi oyuncuysanız Aura Roleplay'i öneririrm 7/24 ilgilenen destek kadrosu olsun yaptıkları launcher ile beklemeden oyuna giriş yapabilmesi ayrıca oyunu en soft haliyle oynatıyolar ithal araçlar yok sadece donatorlara özel ve FPS diğer serverlara göre mükemmel derecede yüksek ve 600 e yakın ped seçeneği var ciddi rol veya aptal rolü yapmak için herşey mümkün.Çoğu legal meslek ve illegal işler çok kapsamlı istediğiniz gibi rol çevirme imkanı sunuyorlar ben baya bi süredir burdayım gelmenizi tavsiye ederim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı