Discord'da Mikrofon sesim birden azaldı

Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
1.647
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün Discord'da kuzenimle konuşurken sesim birden gitti. Discord'u kapatıp açtım düzeldi ama çok az gidiyor karşıya. Bası +20 dB yaptığım da bir miktar duyduğunu söyledi. Ses aygıtlarını yönet kısmından mikrofona bakıyorum. Mikrofona çok yakın dahi konuşsam sesimin az gittiği gözüküyor. Mikrofonum da sorun olduğunu sanmıyorum. Eskiden de başıma gelmişti. Ayrıca mikrofon özelliklerim de mikrofon düzeyim %100.
 
microfon.PNG


Giriş aygıtının kulaklık olduğundan emin ol ve giriş sesini sona çek.
Ekstra olarak kuzenin senin sesini kısmış olabilir o da baksın bir.
 
Eki Görüntüle 486972

Giriş aygıtının kulaklık olduğundan emin ol ve giriş sesini sona çek.
Ekstra olarak kuzenin senin sesini kısmış olabilir o da baksın bir.
Mikrofonum kulaklıkla beraber değil. Tripodlu mikrofon. Giriş aygıtın da falan sorun yok onlar ufak ayarlar ve onlar da zaten sorun yok.
 
Dün Discord'da kuzenimle konuşurken sesim birden gitti. Discord'u kapatıp açtım düzeldi ama çok az gidiyor karşıya. Bası +20 DB yaptığım da bir miktar duyduğunu söyledi. Ses aygıtlarını yönet kısmından mikrofona bakıyorum. Mikrofona çok yakın dahi konuşsam sesimin az gittiği gözüküyor. Mikrofonum da sorun olduğunu sanmıyorum. Eskiden de başıma gelmişti. Ayrıca mikrofon özelliklerim de mikrofon düzeyim %100.

Merhabalar bende de bu hafta aynı sorun oluştu konu biraz eski ama çözümü bulabildiniz mi acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Merhabalar bende de bu hafta aynı sorun oluştu konu biraz eski ama çözümü bulabildiniz mi acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konu bayağı eski. Nasıl çözdüğü mü hatırlamıyorum malesef ama pek uğraşmamıştım. Ayrıca o hata dan sonra bilgisayarıma formatlar bile attım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı