3000-4500 TL bilgisayar toplama

Eki Görüntüle 489629

Bende şöyle bi şey topladım 5500 tl vereceğime bu iyi gibi diye düşünüyorum ama, tam emin değilim. Bu da ona çok yakın.


SSD, Kasa ofsayt zaten. Bu hazır sistemlerdeki kasalar hep dandik.
dediğim gibi çok anlamıyorum ama inceleyeceğim :)
Önceki attığım sistemden farklı olarak bütçenize daha iyi gelecek bu sistemede bakabilirsiniz;Teknobiyotik P1 Killer 2019'un En İyi Sistemi! AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC RX 590'lı sisteme 3800 vereceğinize 1660 Super alın.
teşekkürler, benim kafamda witcher 3 kaldırırsa her şeyi kaldırır mantığı var ne kadar doğru bilmiyorum. Çok içimde kaldı oynamak :D
 
Şu sistem dediğiniz oyunlarda fazlasıyla işinizi görür. İsteğe bağlı olarak 2x8gb ram yaparsınız, fiyat +194 TL değişir.

Dipnot : Kasanın hava sirkülasyonu iyi değil.

O bilgisayarı alırsan elinde C4 gibi patlar o PSU varken.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı