8CM Fan Yuvasına 12CM Fan Takılabilir Mi?

8'e 12 takmadım ama 12 cm'lik yuvaya 8 cm taktım. Deliklerin iç kısmında 4 tane delik açmıştım. İsterseniz eve geçince fotoğraf atarım. Eğer kasanızın ebatları dışarıdan delik açmak için uygunsa yapabilirsiniz.
 
Arkadaşlar kasam Aerocool Streak RGB 😂. İhtimal vermediğim için fan boyutuna dikkat etmedim ama baya 80mm fan yuvası var.
8 CM fanlar 10 yıl önce güç kaynağı yukarda olan kasalarda kullanılıyordu. Çıkardığı ses ve gerekli havayı veremediği için 12 CM fanlar standart olmaya başladı o yüzden 8 CM üreten firma bile yok sayılır.

Fotoğraf da olup/olmayacağını gösteriyor.
Eki Görüntüle 492049
Senin kasan nasıl birşey bilmiyorum ama benimki bayağı eskiydi marka modelini bilmiyorum ama 2008 den beri elimizde. Fan'ın vida yuvalarını kasada işaretleyip bir matakp ile delmiştim. Fayet düzgünde çalışıyordu.
8'e 12 takmadım ama 12 cm'lik yuvaya 8 cm taktım. Deliklerin iç kısmında 4 tane delik açmıştım. İsterseniz eve geçince fotoğraf atarım. Eğer kasanızın ebatları dışarıdan delik açmak için uygunsa yapabilirsiniz.
Açıkçası yepyeni kasayı pek delmek istemiyorum 😃
 
Son düzenleme:
Plastik kelepçeyle olabilir orda delikler varya ama diğer arkadaşların dediği gibi mantıklı olacağını düşünmüyorum.
Bu taktikte biraz gözüm var. (Siyah kelepçe)
Oraya RGB takmanın kasanın ön paneli kapalı olduğu için pek anlamı yok ama zaten oraya elbet fan takıcam. Egzoz fanı çok göz önünde ve orayı güzelleştirmek istiyorum. Küçücük siyah bir şeyin döndüğünü görmeyi pek istemiyorum 😃
 
Hocam fazla araştırmadan mı aldınız? Kasanın eni çok dar çoğu kule tipi soğutucuyu bile desteklemiyor. Bende zalman'ın bir tane fanı var vidasız montaj yapılabiliyor. Onu alırsanız takılır sanırım ZM-F3 ismi.
Sadece kutudan çıkarttım iade edebilir miyim acaba ?
Edit: Artık çok geç, biraz jelatinini kaldırmıştım.
 
14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin diye biliyorum. Siparişlerim kısmına gir, iade talebi oluştur. Sana kargo kodu verecekler o kod ile geri yollayacaksın. Burada anlatılmış.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı