Online oyun tavsiyeleri

arasove

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2019
Mesajlar
390
Çözümler
3
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Arkadaşlar eskiden sürekli Online oyun oynardım fakat yakın geçmişte MMORPG'lerin komple P2W olmasından dolayı ve iyi bir MMORPG bulamamaktan dolayı hikayeli oyunları seri şekilde bitirmeye başlamıştım. Şu anda da oynadığım hikayeli oyunlar var fakat bunlara ek olarak Online oyun oynamak istiyorum.


Not: LOL'ü yaklaşık 8 sene önce kadar arkadaşların "yeni bir oyun çıkmış deneyelim" laflarıyla denemiş "yok be abi" demiştim. MMORPG oynadığımız için sarmamıştı fakat görüyorum ki oynayanlar muhtemelen bizim eski MMORPG oyunlarına kapıldığımız gibi kapılmış bir şekilde oynuyor. Uzaktan bakınca kitlenin sürekli oynuyor oluşu çekse de şimdi LOL'e başlasam muhtemelen malum kitle sebebi ile sinir olacağım o yüzden başlamayı pek düşünmüyorum. Sizden oyuncu kitlesinin illa aşırı olmasa da olduğu Online oyun tavsiyelerini bekliyorum. Mmofps, MOBA veya farklı türdeki Online oyun tavsiyelerine açığım.


Not 2: GTA V ve BF oyunlarının Online moduna ara ara giriyorum bunları önermezseniz sevinirim. RDR2'ye büyük güncellemeleri bittikten sonra işler rayına oturduktan sonra girmeye karar verdim. Tekrardan teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield’ın en iyi Online oyunu olan Battlefield 4’ü denedin mi bilmiyorum ama denemediysen öneririm. 6 yıldır sıkılmadım şu oyundan hiç.
 
Battlefield’ın en iyi Online oyunu olan Battlefield 4’ü denedin mi bilmiyorum ama denemediysen öneririm. 6 yıldır sıkılmadım şu oyundan hiç.
Teşekkürler fakat bf önermeyin demiştim :D yeni bi şeyler arıyorum.

Arma3 velet kitlenin olmadığı oyun. Ben seviyorum öneririm.
Arma3'ü bedavaya veriyor diye eklemiştim hesaba fakat oynamamıştım. Rp ilgimi çekmişti fakat sistemi bilmiyorum roleplay serverları nasıl işliyor. Karakter yazıp başvuru şeklinde mi giriyoruz? Rolümüzü nasıl belirliyoruz?
America´s Army. Steam´de ücretsiz.
Teşekkürler.

Black Squad, P2W ancak gram para vermeden zevkini doyasıya çıkartıyorsun.
Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı