James Donkey 008 vs Steelseries Arctis 3

Jıjoe

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2017
Mesajlar
158
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bir kulaklık almak istiyorum ama biraz kararsız kaldım bu ikisi arasında kaldım ama tabi başka bu fiyat seviyesinde tavsiyede alırım. İkisininde fiyatı 350tl şuanda biri İtopya biri İncehesap'ta, İncehesapta ki kodla iniyor 350 tl ye. Arada kalma sebebim Steelseries kumaş pedlere sahip James Donkey değil terletme oranı çok daha az ama usb girişine sahip değil James Donkey sahip.
 
Bu forumda kimse James Donkey önermez. Zaten 350 TL bandında JD almak Steelseries'e hakaret olur. Hadi ben 120 TL'ye ucuz buldum aldım sen 350 TL'ye niye düşünüyorsun?
 
Bu forumda kimse James Donkey önermez. Zaten 350 TL bandında JD almak Steelseries'e hakaret olur. Hadi ben 120 TL'ye ucuz buldum aldım sen 350 TL'ye niye düşünüyorsun?
Bilmem ekipmanını hiç kullanmadığım için iyimi kötümü bir fikrim yok. İkisininde.
 
 
Ben de aynı kulaklıklar arasında kaldım.
Steelseries markadır ama James Donkey'in tasarımı hoş, renkli ışığı hoş mikrofon sanırım güzel ama kısa, kulaklık üzerinde ışıkların olduğu yerde hem mikrofonun hem de kulaklığın sesini kısabiliyoruz, 7.1 var güzel ama usb.
Steelseries ise bluetooth versiyonu var iyi, o halini kablo ile de kontrol edebiliyorsun iyi, ses ayarlarını bilgisayardan yapabiliyorsun iyi ama tasarımı sade. (Steelseries Arctis 3'ü çok araştırmadım da)
Bende arada kaldım
Ayrıca SteelSeries Arctis 3 dışarıdan ses alıyor mu?
Alıyorsa sese/müziğe/videoya/oyuna odaklanmamızı zorlaştırır mi?
Ses kalitesi iyi mi?
Bağlantısı iyi mi?
Basları iyi mi?
(Çok soru sordum biliyorum)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı