GTX 1050 Ti için 200 TL PSU tavsiyesi

angaraliofficial

Centipat
Katılım
27 Eylül 2019
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben RX550 ekran kartımı sattım ve darboğaz yapacağını bildiğim halde 1050 Ti alacağım ve yazın da DDR4 sistem toplayıp 1050 Ti'yı ona takacağım. Şimdilik takmak için PSU önerisini istiyorum, anakart: ASUS H81M-K ankartıma uygun ve DDR4 sistemde bile yetecek uygun bütçeli bütçe: 200 TL - 250 TL PSU önerisi istiyorum ve her kasaya uygun bir PSU olsun.
işlemci: pentium g3258 3.2ghz.
 
Son düzenleme:
Bütçeni biraz daha zorlarsan bunu tavsiye ederim. İlerde fazla güç tüketimi olan bir ekran kartı kullanmak istersen o zamanda PSU masrafı yapmamış olursunuz.
 
Bütçeni biraz daha zorlarsan bunu tavsiye ederim. İlerde fazla güç tüketimi olan bir ekran kartı kullanmak istersen o zamanda PSU masrafı yapmamış olursunuz.
Marka bilinen bi markamı, site güvenilirmi acaba.
 
Tavsiye ederim. FPS Hexa'nın sertifikası yok. FSP olması alınması için sebep değil..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı