Monster vs Msi

zekvan

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2014
Mesajlar
65
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster fiyatına göre performansı çok iyi bilgisayarlar yapıyorlar. Bu kategoriye Abra A5 serisi giriyor. Monster Abra A5 serisindeki bir bilgisayar 2.599 tl fiyatı ile; i7,8gb ram, gtx860m 1tb vs. özellikler sunuyor.
Msi ın bir bilgisayarında ise yine 2.500 tl civarı bir fiyatla; "i5", 8gb ram, "gtx850m", 1 tb vs. özellikler sunuyor.
Burda Monster almak daha mantıklı geliyor ancak bazıları diyorki: Monster çok kötü hep garantiye gitmek zorunda kalıyor yok şöyle yok böyle... Msi, ooo çok iyi böyle şöyle... Bu yorumlar ne denli doğru ben niye Msi alayım? Monster aha işte daha iyi özellikli ama niye almayayım? Bunları insanlığa açıklarsanız sevinirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane Naruto resimli bir üye vardı nerde görsem Msi al diyordu, nerde acaba o? :)
Piste bekliyorum :)
 
Monster Türk malı. Hiç uğraşma, al MSI'ını rahatına bak derim.
Evet Monster bir Türk markasıdır fakat içindeki bileşenlerin hepsi yurtdışından tedarik edilip , burada birleştiriliyor. Zaten Türk malı bir ekran kartı veya işlemci olmadığı da bir gerçek. Bence gönül rahatlığıyla alınabilir Monster marka Gamebooklar. Hem Türk malı diye almama işini de anlamış değilim. Biz destek vermessek kim destek verecek peki? Bu kafayla gidersek daha çok yurtdışından kazık fiyata mal alırız çok !
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı