Farklı DirectX kurmama rağmen sistem hep DirectX 11 gözüküyor

Ben bero 125

Centipat
Katılım
14 Şubat 2020
Mesajlar
11
Merhaba Technopat ekibi. Ben Windows 7 Professional kurdum ve DirectX'imi 11'den 9.0c çekmek istemiştim. Ancak DirectX 9.0c yükledim ve kurdum fakat "dxdiag" girdiğimde yine DirectX 11 gözüküyor.
 
ama eskiden directx 9:0c di CS GO açıyordu ama şimdi nedense cs go'da Loading pixel shader curchmonter_30vs alıyorum MAP giriş kısmında atıyor ve onu yazıyor

Büyük ihtimalle eskiden Windows 7 kullanıyordunuz sonradan Windows 7 SP1 kurdunuz o yüzden DirectX 11 oldu. Windows 64bit mi kurdunuz? CSGO artık 32bit desteklemiyor bu yüzden harita yüklenirken direkt atıyor oyundan.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı